GC 2017: Befutott a Metroid: Samus Returns trailere

  • Írta: zoenn
  • 2017. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Hét év után végre új Metroid-játékkal jelentkezik a Nintendo. A Metroid: Samus Returns a Game Boyra megjelent Metroid II remake-je lesz 3DS-en, ennek ellenére egy csomó újdonságot kapunk a pénzünkért.

A vadiúj közelharci funkciók mellett a Metroid: Samus Returns legnagyobb finomsága az Aeion-képességek bevezetése. Ezekből kapásból négyféle van, amiket egy speciális energiasávot feltöltve süthetünk el. Az egyik ilyen képességgel beszkennelhetjük a környezetünket, így fedve fel a lerombolható blokkolkat és a rejtett útvonalakat.

A további három Aeiont a legújabb trailer mutatja be. A Beam Burst növeli Samus fegyverének tűzgyorsaságát és sebzését, a Lightning Armor egy védőpajzsot von körénk, míg a Phase Drift lelassítja az időt.

A Metroid: Samus Returns szeptember 15-én érkezik 3DS-re.

8.
8.
SzDavid99
#7: Ha ez az irány érdekel akkor a Metroid Prime 4-et figyeld majd. Vagy ott van 3DS-re a Metroid Prime: Federation Force is, bár nnak nem sok köze van a szériához...
7.
7.
zozo76hun
jolvanna. a melohelyen alig van terero, nameg csak mobilhalozat van, ott nem tudok videozni. de igy mar amugysem erdekel. nalam vagy fps, esetleg tps (ha nagyon muszaj), vagy semmi... :)
5.
5.
SzDavid99
#4: Ott a videó, jóember! :D
4.
4.
zozo76hun
2.
2.
SzDavid99
#1: A Metroid alapvetően nem FPS. Csak a Prime szériával fordult el ilyen irányba a sorozat.
1.
1.
zozo76hun
kivancsi vagyok milyen lesz ez a remake, a metroid prime olyan a nintendo-n, mint a halo xbox-on, vagy a killzone ps-en. azt' en mint nagy fps rajongo, meglesem majd mit tudnak kihozni a kicsi hordozhato platformbol. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...