A Plague Tale: Innocence PC, PS4, XBOXONE

Lopakodós játék a pestissel sújtott Francia Királyságban.
Típus:

Történetmesélős előzetesen az A Plague Tale

A májusi megjelenések sorát erősíti majd a Focus Home Interactive legújabb játéka, az A Plague Tale: Innocence, ami egy testvérpár patkányhordák és inkvizíció előli menekülését mutatja be.

A Plague Tale: Innocence - a pestis gyermekei

Az Asobo Studios fejlesztői naplósorozatának legújabb epizódja az A Plague Tale: Innocence egy kulcsfontosságú elemére, a patkányhordára koncentrál majd. A kórt terjesztő rágcsálók jelentik a legfőbb veszélyt ránk.

Ennyire hiteles az A Plague Tale: Innocence világa

Megérkezett az A Plague Tale: Innocence második fejlesztői naplója, amely a realisztikus környezetet mutatja be. A 14. századi Franciaországban tombol a pestisjárvány, a korabeli viszonyokat pedig hűen modellezték le a készítők.

Májusban jelenik meg az A Plague Tale: Innocence

Az Asobo Studio egy kulisszák mögötti videósorozat első részével közösen jelentette be, hogy első fejlesztésük, a 14. századi, pestisjárványtól sújtott Franciaországban játszódó A Plague Tale: Innocence most májusban jelenik meg.

Újabb képeken a Plague Tale: Innocence

Nyár óta nem igazán hallatott magáról a Focus Home tizenkettedik századi Francia Királyságban játszódó alkotása, ám a mai napon végre megtört a csend, és hét vadonatúj screenshot érkezett a játékból.

GC 2018: 16 percnyi A Plague Tale: Innocence

Az A Plague Tale: Innocence már korábban leleplezett előzetesét mostantól 16 percen keresztül, vágatlanul is megtekinthetjük. A középkor borzalmait rendkívül hatásos formában mutatja be a Focus Home Interactive új alkotása.

E3 2018: A Plague Tale: Innocence - patkányinvázió

A hivatalos E3-as kedvcsináló után az IGN rátette a mancsát az A Plague Tale: Innocence legújabb játékmenet-videójára, ami részletesen bemutatja, milyen akadályokon kell átverekednie magát a főhős testvérpárnak.

E3 2018: Befutott a Plague Tale: Innocence trailere

Még mindig Focus Home: ezúttal a 12. század Francia Királyságában játszódó A Plague Tale: Innocence filmes előzetes van terítéken. Az országot pestisjárvány sújtja, a kórt patkányhordák terjesztik. Egy testvérpár megpróbál túlélni.

Először mozog az A Plague Tale: Innocence

Az Asobo Studio akció-kalandjátéka még a tavalyi E3-on mutatkozott be, s eddig kellett várni az első gameplay bemutatóra. Az anyagban egy árván maradt testvérpárt irányítunk a pestissel sújtott középkori Franciaországban.

E3 2017: A Plague Tale: Innocence előzetes jött

Sötét hangulatú lopakodós játékot készít az Asobo Studio. A játék 1349-ben játszódik a pestis sújtotta Francia Királyságban, egy árván maradt testvérpárt irányítunk benne, és a cél az, hogy újra otthonra leljünk.