Naruto to Boruto: Shinobi Striker PC, PS4, XBOXONE

Online csatákkal erősít az új Naruto.

Ilyen lesz a Naruto to Boruto Base Battle módja

Holnap startol a Naruto to Boruto: Shinobi Striker nyílt bétatesztje, még mielőtt azonban egymásnak esnének a világ nindzsái, a Bandai Namco kidobott egy előzetest a Base Battle játékmódról.

Augusztus végén jön a Naruto to Boruto

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a multiplayer-orientált Naruto to Boruto: Shinobi Striker, emellett egy tartalmas előzetest és néhány screenshotot is megnézhetnek a játékra áhítozó rajongók.

Naruto to Boruto - nyáron újra bétázhatunk

A februári bétateszt óta rengeteg visszajelzés érkezett be a Bandai Namcóhoz, a fejlesztők pedig megígérték, hogy azóta rengeteget javítottak a játékon, beleértve a szerverek stabilitását is. A nyár folyamán újra kipróbálhatjuk a címet.

Naruto to Boruto - a hónap végén indul a nyílt béta

A Naruto-frencsájz hamarosan egy hamisítatlan verekedős játékot termel ki, ez lesz a Naruto to Boruto: Shinobi Striker, amelyben két négyfős csapat eshet egymásnak. Még ebben a hónapban kipróbálhatjuk PS4-en.

Két meccs a Naruto to Borutóval

A Naruto to Boruto: Shinobi Striker is képviseltette magát az idei Jump Festán, most pedig meg is tudjuk mutatni nektek a színpadon lejátszott meccsek felvételét. Nyolcfős összecsapásokat ígér az új adaptáció.

GC 2017: Naruto to Boruto: Shinobi Striker trailer

Az új Naruto-játék a csapatalapú multiplayerre hegyeződik ki, lesznek itt 4v4-es csaták és zászlórablás is, de rengeteg egyéb módunk lesz arra, hogy a parti tagjai igazi nindzsákká váljanak. Itt az új előzetes.