Rune II (2019) PC

Tizenhét év után tér vissza a Rune.
Típus:

Rune - szeptemberben indul a korai hozzáférés

A Human Head Studios nyitott világú vikinges akciójátékát hamarosan kipróbálhatjuk, hiszen a Rune szeptember folyamán landol a Steam Early Access kínálatában. Az első zárt béta már ezen a hétvégén elstartol.

Négy percig mozog az új Rune

Az IGN jóvoltából most hosszabban is belenézhetünk a Rune harcrendszerébe. Óriásokat és ellenséges vikingeket szabdalhatunk szét buzogánnyal, karddal és csatabárddal eléggé naturális módon.

Átnevezték a Rune: Ragnarokot is

Úgy néz ki, a mai nap a névváltoztatásoké: a Human Head Studios szólt, hogy a Rune: Ragnarokot ezentúl szimplán Rune néven keressük. Emellett befutott még egy videó, amely a vérgőzös harcokat mutatja be.

Ilyen lesz a harc a Rune: Ragnarokban

A Human Head Studios egy rövid videót tett közzé a Rune: Ragnarokból, amely a harci mechanikát mutatja be. Nagyon fontos szerepe lesz a helyezkedésnek és a megfelelően időzített támadásoknak. Brutalitásból sem lesz hiány.

Először mozog a Rune: Ragnarok

A Human Head Studios kiadta a Rune: Ragnarok első gameplay előzetesét. A sorozat legutóbbi része 17 éve jelent meg, a stílus azóta sem változott: istenekkel és szörnyekkel viaskodnak a megmaradt emberek.

Rune: Ragnarok - itt vannak az első ingame képek

A Human Head Studios még augusztusban jelentette be a Rune-sorozat legújabb részét, de eddig még nem láttunk használható képet belőle. Ennek vége, befutottak az első screenshotok a skandináv mitológiára épülő RPG-ből.

Csodás képeken a Rune: Ragnarok

Augusztusban jött a hír, miszerint a Human Head Studios támasztja fel a Rune-sorozatot. 2001 óta nem kaptunk folytatást, a Ragnarok pedig kifejezetten ígéretesen néz ki. Már megcsodálhatjátok az első artworköket.

17 év után tér vissza a Rune-sorozat

A Human Head Studios váratlanul bemutatta legújabb nyitott világú szerepjátékát, a Rune: Ragnaroköt. Az új részben egy veszélyes világban találjuk magunkat, ahol istenek és rémségek ellen kell megvédenünk az emberiséget.