Spelunky 2 PC, PS4

Visszatért a Spelunky!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár a mostani hét érezhetően a klasszikus vihar előtti csend állapotára emlékeztet, azért az FPS-rajongóknak és a Nintendo Switch-tulajoknak így is bőven lesz mivel elütniük a héten a szabadidejüket.

Spelunky 2 - a PC-s verzióra sem kell sokat várni

A Spelunky 2 PlayStation 4-exkluzív játékként kezdi meg a karrierjét, ahogy azt a játék atyja nemrég elárulta, PC-n csúszik egy kicsit a fejlesztés - most pedig azt is megtudtuk, hogy ez mit jelent pontosan.

Késik PC-n egy keveset a Spelunky 2

A legutóbbi State of Play-adásnak hála megtudhattuk, hogy szeptember közepén érkezik PlayStation 4-re a Spelunky 2. Természetesen PC-n is barlangászhatunk majd, de csak némi késéssel.

Mi volt még a tegnapi State of Playen?

Az augusztusi State of Play a külsős stúdiók által gyártott játékokra koncentrált: sokkal külön hírben foglalkoztunk, itt pedig azok szerepelnek, amelyek kimaradtak a szórásból. A legtöbbjüket láttuk már korábban, de új játékok is akadnak.

Spelunky 2 - idén biztosan nem kapjuk meg

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem idén jelenik meg a rougelike platformer Spelunky folytatása. A szomorú hírt a játékot fejlesztő Derek Yu jelentette be a saját Twitter-csatornáján.

Jövőre érkezik a Spelunky 2

Régen nem hallottunk a Spelunky folytatásáról, de a fejlesztők elárulták, hogy jövőre érkezik a platformer PC-re és PS4-re. A második részben az előd főhősének fiát irányítjuk, és minden pálya kap egy második réteget is.

Ezek mentek még a Sony tegnapi konferenciáján

Habár tegnap este igyekeztünk minden fontosabb hírt és előzetest megosztani veletek a Sony konferenciájáról, maradt néhány apróság, amivel még adósak vagyunk. Ezeket a videókat egy csokorban tálaljuk.