Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds PC, PS4

A Horizon: Zero Dawn kiegészítője, amely a The Cut fagyos földjére kalauzolja a játékosokat.

60 éves korában elhunyt Lance Reddick

Lance Reddick halála egyszerre volt váratlan és tragikus. A karakteres hangjáról és kiváló tehetségéről ismert színész, aki számára a játékipar sem volt idegen, 60 éves korában távozott közülünk. Nyugodjék békében!

A Sony Horizon videójáték-sorozatán dolgozik a Studio Gobo

A Nagy-Britanniában működő stúdió korábban a Redfall és a Hogwarts Legacy fejlesztésében is részt vett. Most a Guerilla Games-szel szövetkezik, hogy a Horizonon dolgozhasson.

A Guerrilla megerősítette, hogy egy multiplayer-orientált Horizon-játékon dolgozik

Korábban csak pletykaszinten hallottunk róla, a Guerrilla Games legfrissebb álláshirdetéseiben azonban egyértelműen megerősítik, hogy egy kooperatív módra kihegyezett Horizon-játék készül náluk.

TGA 2022: A Horizon Forbidden West új DLC-je is napvilágra került

A Guerrilla Games egy trailerben jelentette be hivatalosan, hogy a Horizon Forbidden West valóban kap DLC-t - de csak PlayStation 5-re.

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

MMO készülhet a Horizon alapján

A pletykák szerint a Sony lepacsizott a koreai NCsofttal, az első közös projektjük pedig egy MMO lesz a Horizon-franchise alapján.

PS5-ös remastert kaphat a Horizon: Zero Dawn

Több forrás is megerősíti azt a pletykát, miszerint a Sony a Horizon: Zero Dawn PlayStation 5-re szánt remasterén dolgozik.

Úgy tűnik, már készül a Horizon: Forbidden West expanziója

...vagy legalábbis valami új projekt a Horizon-univerzumban. Lance Reddick egy gyorsan törölt Twitter-posztban buktatta le, hogy jelenleg is zajlanak a következő Horizon-projekt motion capture-felvételei.

Rendezőre lelt a BioShock-film és a Horizon: Zero Dawn-sorozat

Izgalmas hírek záporoznak a Netflix irányából. A régóta ígért, de a streamingszolgáltató alatt végre újra szárnyra kapó BioShock-mozi és a Horizon: Zero Dawn tévés adaptációja is megtalálta a rendezőjét.

Horizon 2074 címen készül a Sony-exkluzív játék Netflix-sorozata

A sorozat címéről, a forgatási helyszínről és a stáb egy részéről is lehullt a lepel. A rendezőasszisztens korábban a The Boys-sorozaton dolgozott, a művészi vezető pedig a The Expanse-ért volt felelős.