Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds PC, PS4

A Horizon: Zero Dawn kiegészítője, amely a The Cut fagyos földjére kalauzolja a játékosokat.

Horizon 2074 címen készül a Sony-exkluzív játék Netflix-sorozata

A sorozat címéről, a forgatási helyszínről és a stáb egy részéről is lehullt a lepel. A rendezőasszisztens korábban a The Boys-sorozaton dolgozott, a művészi vezető pedig a The Expanse-ért volt felelős.

A Netflix készíthet sorozatot a Horizon: Zero Dawn alapján

A Sony ma már emlegetett üzleti előadásában hivatalosan is megerősítették, hogy készül a God of War-sorozat, ezenkívül belengették a Horizon: Zero Dawn és a Gran Turismo adaptációit is.

Multiplayer központú kitérővel erősít a Horizon?

Az Oops Leaks információi szerint a Horizon-sorozat egészen izgalmas jövő előtt áll, mert nem csak a már bejelentett VR-os kitérőt kapják meg a rajongók. Állítólag készül a harmadik rész, és egy multiplayer központú önálló epizód is.

Bemutatkozott a Horizon-játékok LEGO-szettje

A LEGO megállíthatatlanul szerez meg újabb és újabb licenceket, hogy aztán azokat kockásítva vetődjön a rajongók pénztárcája után. A Horizon: Forbidden Westhez is készül egy készlet, amit most meg is csodálhatunk.

Már húszmillió Horizon: Zero Dawn talált gazdára

Nagy mérföldkövet ért el a Horizon: Zero Dawn. Aloy első kalandjából már több mint húszmillió példány kelt el PlayStation 4-en és PC-n is. A folytatás már a kanyarban van, az is kapott ismét egy előzetest.

Multiplayer játékon dolgozhat a Guerrilla Games

A Guerrilla Games frissen meghirdetett álláshirdetései arra utalnak, hogy a stúdió egy kifejezetten multiplayer központú játékon dolgozik, ami a követelmények alapján akár még egy MMO is lehet majd.

Frissítve: Sok PlayStation-exkluzív játék jöhet PC-re

Egy adatbányásznak sikerült megtalálnia a módját, hogy belenézzen a GeForce Now adatbázisába, ami nem meglepő módon elképesztő kincseket rejtett. Rengeteg olyan játék PC-s érkezése lepleződött le, amelyekről még csak nem is tudtunk.

GC 2021: 60 fps-re kapcsol a Horizon: Zero Dawn

Fontos frissítést kapott a Horizon: Zero Dawn PlayStation 5-ön. Aloy kalandja eddig minden PlayStation-konzolon 30 fps-sel futott, a derült égből érkezett új patch azonban megduplázza a játék sebességét az újgenerációs masinán.

GC 2021: Dátumot kapott a Horizon: Forbidden West

Beigazolódtak a találgatások, az eredeti elképzelésekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Horizon: Forbidden West, cserébe azonban már egy napra pontos premierdátummal tudtak szolgálni a fejlesztők.

Aloy a Genshin Impact fedélzetén

Ütős crossover-eseményre készül a Genshin Impact. Idén ősszel a Horizon: Zero Dawn és a most készülő Forbidden West főhőse, Aloy is ellátogat Teyvat világába, ráadásul ingyen a csapatunkhoz adhatjuk majd őt.