A Legóval közös projekten dolgozhat a PlayStation

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 12.
  • Pletyka
Link másolása
A bennfentesek pedig azt is tudni vélik, hogy melyik franchise-zal kapcsolatos a kollaboráció, a pletykák szerint pedig a májusra tervezett eseményen jelenthetik be a dolgot hivatalosan is.

A Guerilla Games által készített Horizon-franchise kapcsán mostanában elég sok hír felröppent. A lehetséges folytatás, az élőszereplős Netflix-adaptáció és egy betervezett MMO mellett most egy újabb projektet szellőztettek meg a bennfentesek. Ebben az esetben egy kollaborációról lenne szó nem mással, mint a Legóval.

Az eredeti pletyka még csak annyiról szólt, hogy egy népszerű PlayStation-cím és a kockagyártó együttműködésének bejelentése esedékes, várhatóan még a hónapban megtartandó eseményen. Tom Henderson viszont már tudni véli, hogy melyik franchie-t érinti a projekt, természetesen ettől függetlenül érdemes fenntartásokkal kezelni a dolgot.

Az sem ismert még, hogy ez az együttműködés egy legósított játékot, vagy egy újabb Horizon Lego-készletet jelent (régebben ugyebár már készült egy jókora Tallneck Lego formában). A Horizon Zero Dawn május 21-én kikerül a PlayStation Plus Extra kínálatából, így a mindenki által kész tényként kezelt májusi eseményem nemcsak a fenti projektet jelentheti be a Sony, de nem kizárt, hogy a 2017-es játék egyfajta ráncfelvarrást kap.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...