Még több jel utal arra, hogy készül a Horizon MMORPG

  • Írta: zoenn
  • 2024. január 3.
  • Pletyka
Link másolása
Már két éve annak, hogy először hallottunk a Horizon MMO-mellékágáról, amit állítólag a Sony és a koreai NCSoft közösen rak össze. Most két új álláshirdetés erősíti bennünk a gyanút, hogy tényleg sínen van a Project Skyline.

Két éve novemberben keltek szárnyra az első szóbeszédek arról, hogy a Sony együttműködést kötött a Guild Warst is gondozó NCsofttal, melynek első gyümölcse a Guerrilla akció-kalandjátékán alapuló Horizon MMO-változata lesz. Kurakasis az X-oldalán a minap összeszedte, hogy mit tudunk eddig a Project Skyline munkacímen futó játékról.

Egészen pontosan egy MMORPG-ről van szó, amely a legújabb álláshirdetések alapján a Horizon: Land of Salvation nevet kapta a tűzkeresztségben, persze ez még változhat. Az NCSoft egyik alkalmazottjának LinkedIn-profilján pedig feltűnt egy logo, amely a Horizon hasonlóan stilizált betűtípusát használja.

A játék látszólag PC-re és mobilokra érkezik, az elérhető álláshirdetések nem említik a PlayStation 5-öt. A látványért az Unreal Engine 5 felel, de vélhetőleg jóval később fog megjelenni, mint az Aion 2, amely 2024/2025-ben várható. 2023 szeptemberében már 140 ember dolgozott a Land of Salvationön.

A fejlesztést a Lineage-csapat végzi élükön Young Choi-val, aki korábban a Lineage W fejlesztési vezetője volt, a projekten már 2021 óra dolgoznak egy korábbi alkalmazott önéletrajza szerint.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...