Brit toplista: Luigi a dobogón

  • Írta: szlav
  • 2019. november 4.
  • Toplista
Link másolása
Habár a Call of Duty: Modern Warfare-t nem sikerült lenyomnia, a Luigi's Mansion 3 így is felfutott a brit toplista dobogójának második fokára, maga mögött hagyva a FIFA 20-at is.

Megérkezett a brit (lemezes) játékeladások legfrissebb toplistája, ahol trónfosztásra ugyan nem került sor, de egy Switch-exkluzív így is berobbant az élmezőnybe. Az első helyet a Call of Duty: Modern Warfare tartja, melynek dobozos eladásai csak 49 százalékkal csökkentek az első hét óta, a bronzérmet pedig az örök népszerűségnek örvendő FIFA 20 kapta.

Közéjük viszont sikeresen befurakodott a frissen megjelent Luigi's Mansion 3, ami nem mellékesen 2019 legerősebb nyitóhetét produkálta a Nintendo Switch játékai között, maga mögött hagyva a The Legend of Zelda: Link's Awakening felújított változatát is. Ezt a rekordot már csak a jövő héten érkező Pokémon Sword & Shield környékezheti meg.

Történt néhány egyéb érdekesség is a top 10-es listán, melyek közül talán a legmeglepőbb a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville teljesítménye. A PopCap növényekkel és zombikkal operáló lövöldözős címe jobban fogyott a megjelenést követő harmadik héten, mint eddig bármikor. Örülhet az EA, hiszen a játék digitális változata is nagyot fut, nem csupán a dobozos verzió.

Az előző héten egyébként hasonlóan járt a Ring Fit Adventure is, a Nintendo Switch új fitneszjátéka - a második heti eladások akkor lenyomták a premiert követő adatokat, a program pedig most is felfért a toplistára, az egészen előkelő hetedik helyre.

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. Luigi's Mansion 3
  3. FIFA 20
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. The Outer Worlds
  6. Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint
  7. Ring Fit Adventure
  8. Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
  9. Grand Theft Auto V
  10. MediEvil
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...