Two Point Hospital PC, PS4, SW, XBOXONE

Kórházszimulátor, amely a Theme Hospital szellemi örököse szeretne lenni.
1535446800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.
1532026800

Augusztusban jön a Two Point Hospital

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Two Point Studios vicces menedzserjátéka, a Two Point Hospital. Ennek apropóján ismerkedjünk is meg a világ legtöbbet betegeskedő emberével, Trevorral!
1530702029

Szellemek kísértenek a Two Point Hospitalban

A legújabb fejlesztői kommentárral megspékelt gameplay videóban két érdekesség derült ki a Two Point Hospitalról, például az, hogy az elhunyt betegek szellemei visszajárnak kísérteni. Szerencsére ez a probléma is elhárítható.
1528961423

E3 2018: Two Point Hospital - élet a kórházban

Eddig nem látott jelenetek kíséretében meséltek a készítők az IGN-nek a Theme Hospital szellemi örökösének is tekinthető Two Point Hospitalról, amiben a kórházmenedzsment mellett a betegek ellátása is ránk hárul.
1528794485

E3 2018: Ezek futottak még a PC Gaming Shown

A nagyobb bejelentéseket már külön kiemeltük, de maradt még néhány gyöngyszem a PC Gaming Showról, amire érdemes lesz odafigyelni. Rebootolják a Star Controlt, új tartalmakkal bővül a Hunt: Showdown és itt az Ooblets triailer is.
1524754810

Two Point Hospital - fontos a jó hangulat

Vadonatúj videónaplót kapott a Theme Hospital szellemi örökösének titulált Two Point Hospital. Ebben a játékot készítő csapat munkatársai arról mesélnek, mennyire nehéz volt személyiséggel felruházni a karaktereket.
1519727410

Two Point Hospital - 8 perc gameplay kommentárral

Végre hosszabban is belenézhetünk a Theme Hospital szellemi örökösének titulált Two Point Hospitalba. A mókás kórházmenedzser stratégiában nemcsak gazdasági kihívások várnak ránk, hanem a betegek ellátása is.
1516870829

A fejlesztők mesélnek a Two Point Hospitalról

A múlt héten jelentették be a méltán népszerű Theme Hospital szellemi örökösét, amin egykori Bullfrog-alkalmazottak is dolgoznak. Most a Two Point Studios illetékesei mesélnek a kórház-szimulátoruk születéséről.
1516176008

Two Point Hospital - a Theme Hospital alkotóitól

A klasszikus Theme Hospital rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen érkezik a kórházszimulátor szellemi örököse. A fejlesztőket a Bullfrog korábbi tagjai alkotják, akik biztosan konyítanak valamit a műfajhoz.