Szellemek kísértenek a Two Point Hospitalban

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 4.
  • Videó
Link másolása
A legújabb fejlesztői kommentárral megspékelt gameplay videóban két érdekesség derült ki a Two Point Hospitalról, például az, hogy az elhunyt betegek szellemei visszajárnak kísérteni. Szerencsére ez a probléma is elhárítható.

Ötperces gameplay bemutatóval jelentkezett a Two Point Studios - a videóban Lauran Carter közösségi menedzser és Craig Laycock márkafelelős mesél nekünk a kórház-szimulátorukról. A Theme Hospital szellemi örököséből nem hiányzik a humor sem, egy sor képtelen helyzetben találhatjuk magunkat.

A nemrég elhunyt páciensek szellemei például kísérthetnek a folyosókon és a szobákban, ám aggodalomra semmi ok, fogorvosainkat átképezhetjük szellemirtókká, akik a nyálelszívójukkal csapdába ejthetik a kóborló lelkeket. Ez nagyon fontos, lévén a beszippantott ektoplazmát tanulmányozva kutatási pontokat kapunk értük, és kiderülhet, mi ölte meg pontosan a betegeket.

Ezenkívül lesznek olyan látogatók is, akik rocksztárnak képzelik magukat. A pszichiátereink szerencsére meggyőzhetik ennek ellenkezőjéről a delikvenseket.

A Two Point Hospital 2018 utolsó negyedévében érkezik PC-re.

4.
4.
GAMEROD
Azért csak jobb lett volna ha testreszabhatóbbá válik a kórház a Theme Hospitalnál. Például én építhetném meg magát az épületet, aztán ha van elég zsé lehetne bővíteni emeletekkel stb...
2.
2.
GAMEROD
Nincs ebben újdonság, a korábbi videókból leszűrhető volt hogy lesznek szellemek.
1.
1.
PaprikaJancsi
Ez baromi jó kis játék lesz, már alig várom :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...