Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.
Típus:

Brit toplista: a 2018-as mérleg

Kiderült, mely' játékokból fogyott a legtöbb az Egyesült Királyságban 2018 folyamán - már ami a dobozos kópiákat illeti. Meglepetés nem született, természetesen a FIFA 19 tört az élre.

Brit toplista: már megint a vadnyugat a módi

Karácsony hetében kicsit megcsúszott a szokásos eladási toplista, de azért említsük meg, hogy melyek voltak a legkelendőbb játékok a briteknél a múlt héten. A Red Dead Redemption 2 ezúttal sem talált legyőzőre.

Amerikai toplista: a csúcson a Red Dead 2

Felemás hónapon van túl az amerikai játékpiac az NPD Group legfrissebb jelentése szerint. A legkelendőbb játék - minden meglepetés nélkül - a Red Dead Redemption 2 lett, míg a konzoloknál a Switch győzedelmeskedett.

Brit toplista: ismét élen a Red Dead Redemption 2

Ráfordultunk a karácsony előtti utolsó hetekre, és ez bizony a szigetország játékeladási listáján is nyomot hagyott, hiszen ismét ismerős játékok szerepelnek a legjobb három között.

Black Ops 4 - Custom Game módot kap a Blackout

Jövő héttől az eddiginél is szabadabb kezet kapunk, ha barátainkkal egy kiadós lövöldözéshez támad kedvünk a Call of Duty: Black Ops 4 Blackout játékmódjában. A Custom Game mellé végre megérkeznek az egyedi fegyverkinézetek is.

Itt a Black Ops 4: Season Pass első frissítése

Az Operation: Absolute Zero mellett befutott a Black Ops Pass első nagy tartalmi frissítése is. Két új multiplayeres térképpel, egy ismerős Blackout-specialistával és egy félelmetes Zombies-pályával bővül a Treyarch shootere.

Black Ops 4 - érkezik az új specialista

Az egyelőre még csak PlayStation 4-en beszerezhető frissítés egy Zero nevű specialistával, rengeteg skinnel, illetve a Blackout játékmódban egy új helyszínnel fogja megörvendeztetni a rajongókat.

Zombimód nélkül is kapható PC-n a Black Ops 4

Az Activision bejelentette a PC-s Call of Duty: Black Ops 4 - Battle Editiont, amely az alapkiadástól eltérően csak a multiplayert és a battle royale-módot tartalmazza, igaz, olcsóbban is kapható. Ha nem érdekelnek a zombik, csapj le rá!

Kiefer Sutherlanddel erősít a Black Ops 4

Kiszivárgott egy rakat infó és kép a Call of Duty: Black Ops 4 első DLC-jének zombimódjáról. A jelek szerint Charles Dance-ről és Kiefer Sutherlandről mintázták a Night of the Dead epizód karaktereit.

Brit toplista: gyengén nyitott a Darksiders III

Nem sok változás történt ezen a héten a brit toplista élmezejében. Talán csak a Darksiders III bolygathatta volna a névsor állását, de a gyenge nyitóhét után esélye sem volt a FIFA 19, a Red Dead Redemption 2 és a Black Ops 4 mellett.