Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.
Típus:

Agyament videókkal készülünk a Black Ops 4-re

Egy sor rövid klippel hangolódunk a Call of Duty: Black Ops 4 megjelenésére. A közösség által készített, de hivatalos promóanyagként felhasznált #CODNation-videók abszolút megadják a Blackout alaphangulatát.

Launch traileren a Black Ops 4

Habár a Call of Duty: Black Ops 4 csak október közepén jelenik meg, a Treyarch nem bírt magával és már most közzétette a lövöldözős játék launch trailerét. Pörögjön hát a zombimód, a Blackout, na meg a klasszikus multiplayer!

Call of Duty: Black Ops 4 - ízelítő a zombimódról

Stílusosan prezentálta a Call of Duty: Black Ops 4 zombimódját az Activision, a kedvcsináló lényegében az Avenged Sevenfold zenekar videoklipje is. Ezenkívül szó esett a premier utáni ingyenes tartalmakról.

Call of Duty: Black Ops 4 - Blackout bétateszt

A Call of Duty: Black Ops 4 a hagyományos kompetitív multiplayer mód mellett a sorozat történetében most először kínál majd battle royale-küzdelmeket. A bétateszt alapján pedig úgy néz ki, ez is piszkosul jól áll neki.

Black Ops 4: Blackout - változtatások jönnek

Hasznosnak bizonyult a Blackout nyílt bétatesztje. A legújabb Call of Duty-játék battle royale-módja nemcsak, hogy rendkívül népszerű volt, sok visszajelzéssel is szolgált. Lássuk, hogy milyen módosításokra számíthatunk!

Előzetesen a Black Ops 4: Blackout

Végre akció közben is bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-játékmódja, a Blackout, amit jövő héten a játék bétájának második fázisában bárki kipróbálhat majd.

Black Ops 4 - így néz ki a Blackout-térkép

A készítők megmutatták, milyen hatalmas lesz a Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-módjának térképe. A Blackoutban kap helyet a sorozat történetének legnagyobb pályája, ami nem véletlen, hiszen 80 fős csatákat vívhatunk rajta.

CoD: Black Ops 4 - 80 főt támogat a Blackout

A Game Informer következő számának címlapsztorija a Call of Duty: Black Ops 4 lesz, így kiderült néhány érdekes részlet az egyébként hamarosan bétatesztelhető battle royale-játékmódról, a Blackoutról.

GC 2018: Black Ops 4 Blackout - fő a balansz

Az idén ősszel érkező Call of Duty: Black Ops 4 battle royale-módja, a Blackout rengeteg földi-, vízi- és légijárművel paprikázza meg a szokásos formulát. A Treyarch célja azonban ennek ellenére is a tökéletes erőegyensúly létrehozása.

GC 2018: Ilyen lesz a Black Ops 4 PC-s verziója

Már a bejelentéskor megígérte a Treyarch, hogy nagy gondot fordít a Call of Duty: Black Ops 4 PC-s verziójára. A legújabb trailer ezt a portot mutatja be, amely natív 4K-támogatással és framerate-sapka nélkül hódít.