Call of Duty: Black Ops 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik résszel folytatódott a Call of Duty: Black Ops-sorozat.
Típus:

Brit toplista: csak a negyedik a Battlefield V

A dobozos eladások alapján kiábrándítóan rajtolt a Battlefield V, igaz, szinte mérget vehetünk arra, hogy a digitális példányokkal együtt már rózsásabb a helyzet. A brit toplistán ez most egy negyedik helyre volt elég.

Call of Duty: Black Ops 4 - esőre áll az idő

Az adatbányászok előtt nincsenek akadályok, most éppen a Call of Duty: Black Ops 4 fájljai között turkálva bukkantak rá egy kis érdekességre. Úgy fest, hogy két pálya is alternatív verziót kaphat hamarosan.

Amerikai toplista: az élen a Black Ops 4

Az amerikai játékpiac októberi teljesítményét taglaló NPD-jelentés szerint a legkelendőbb cím a Call of Duty: Black Ops 4 volt, ami a Red Dead Redemption 2-t utasította maga mögé. A hardvereknél még mindig a PS4-ből fogyott a legtöbb.

Call of Duty: Black Ops 4 teszt

Zombik, battle royale és klasszikus multiplayer. A Call of Duty minden évben változik, és miközben egyre távolabb kerül eredeti önmagától, ott csiszolódik, ahol a legerősebb, legjobb volt mindig is.

Black Ops 4 - ma visszatérünk Nuketownba

A sorozat egyik klasszikus multiplayer térképe, a Nuketown a mai napon elérhetővé válik a PS4-tulajok számára - a többieknek a jövő hétig kell várniuk rá. A fejlesztők egy kicsit átdolgozták, lássuk, hogy mennyire!

Brit toplista: ismét vezet a Red Dead Redemption 2

Úgy látszik, hogy jócskán melléfogott Arthur Morgan, a Red Dead Redemption 2 főszereplője, amikor azt mondta, hogy „tolvajok vagyunk egy olyan világban, amely nem kér belőlünk többé". Ismét az élen zárt a Rockstar Games alkotása.

Black Ops 4 - több szeretetet kap a zombimód

A Treyarch idei nagy dobása, a Call of Duty: Black Ops 4 nagyot robbantott a Blackouttal, néhány rajongó szerint azonban ennek a Zombies látta kárát. A stúdió megígérte, több odafigyelést kap majd ez a játékmód is.

Brit toplista: verhetetlen a Red Dead Redemption 2

Nyilván nem fog senkit sem meglepni, hogy a Red Dead Redemption 2 még mindig magabiztosan vezeti a toplistát, az viszont már talán érdekesebb, hogy ezzel együtt 2018 legjobb második hetes eredményeit érte el.

Black Ops 4 - vége a Saug pusztaságának

A Treyarch megkezdte a Black Ops 4 kiegyensúlyozását; a legújabb frissítés rengeteg fegyver tulajdonságait változtatja meg, így a stúdió reményei szerint a játékosok vegyesebb felszereléssel fognak majd csatába vonulni.

Brit toplista: élen nyitott a Red Dead Redemption 2

A GfK számai alapján a dobozos Red Dead Redemption 2-ből kétszer annyi fogyott, mint az elődjéből 2010-ben. A FIFA 19 első heti eladásait nem sikerült túlszárnyalni a Rockstar játékának, de ez most elég volt az első helyhez.