Super Smash Bros. Ultimate SW

Elkészült a Super Smash Bros. Switch-exkluzív epizódja.
1707231600

A Nintendo a 140 millió eladott Switchez közelít

Közel van már minden idők legsikeresebb Nintendo-konzoljának, a DS-nek a rekordja. A vállalat igazgatója egyelőre elhessegette a Switch 2-ről szóló pletykákat, májusban érkezhetnek új infók ez ügyben is.
1699288591

A Nintendo bemutatta az idei Black Friday csomagját

A Nintendo idén egy vadiúj csomaggal készült a Black Friday őrületes hétvégéjére: a bejelentés szerint az új Switch OLED & Super Smash Bros. Ultimate bundle november 19-től lesz elérhető.
1668713650

Amerikai toplista: a Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a hónap Amerikában

Az NPD Group közzétette az USA októberi játékeladási toplistáját, melyen a Call of Duty: Modern Warfare II nem talált legyőzőre. A hardverek között a Sony konzolja diadalmaskodott.
1652266200

Visszaestek a Nintendo Switch eladásai

Nem kell féltenünk a japánokat, hiszen a Nintendo Switch továbbra is a játékpiac jelenleg legjobban fogyó konzolja, az elmúlt év eladásai azonban némileg visszaestek a korábbi rekordokhoz képest.
1649592041

Jöhet a Super Smash Bros.-mozifilm?

Jeff Fowler, a Sonic, a sündisznó mindkét részének rendezője a ComicBook.comnak adott interjúban elárulta, szívesen készítene filmet a Super Smash Bros. alapján, de tisztában van vele, hogy ezt nem lenne könnyű összehozni.
1645966800

Kihagyja az idei EVO-t a Super Smash Bros.

Miután a Sony tavaly felvásárolta a verekedős játékok legnagyobb bajnokságát, az Evolution Championship Seriest, a Nintendo úgy döntött, hogy idén nem engedi a rendezvény színpadára a saját brawlerét.
1635958832

Nem biztos, hogy folytatódik a Smash Bros.-sorozat

Egyelőre bizonytalannak tűnik a Smash Bros. jövője, a széria rendezője, Masahiro Sakurai ugyanis egy Famitsunak adott interjúban elárulta, hogy még nem döntötte el, folytatja-e a verekedős sorozatot.
1633449600

Sora lesz a Super Smash Bros. Ultimate utolsó hőse

Fény derült a Super Smash Bros. Ultimate utolsó harcosára. A Nintendo óriási brawlerének hosszú névsorát Sora, a Kingdom Hearts főhőse zárja majd, aki természetesen nem hagyja otthon a Keyblade-et sem.
1632465000

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.
1628157600

Több mint 89 millió Switch talált már gazdára

A kiotói cég közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiből kiderült, hogy nem fogyott olyan jól a Nintendo Switch, mint egy évvel korábban, amikor a pandémia miatt extrém nagy volt a kereslet a hibrid konzolra.