Outer Wilds PC

Az Outer Wild egy olyan naprendszerben játszódik, amely folyamatos időhurokba került. A célunk az, hogy megfejtsük ennek okait.

Íme, az idei BAFTA Games Awards jelöltjei

Felsorakoztak az idei BAFTA Games Awards jelöltjei, a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Death Strandinget és a Controlt is alaposan megszórta jelölésekkel. Lássuk a felhozatalt!

GDC 2020: Íme, a fejlesztői díjátadó jelöltjei

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Game Developers Conference-t, ennek a betéteseménye a Game Developers Choice Awards, ahol a fejlesztők szavazhatnak a kedvenc játékaikra.

PS4-en is megjelenik az Outer Wilds

Az Outer Wilds (ami nem összekeverendő az Obsidian szerepjátékával) némi késéssel ugyan, de hamarosan PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Az Annapurna Interactive játékában 22 perces adagokban fedezhetjük fel a nyílt galaxist.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

Epic Games Store-exkluzív lesz az Outer Wilds

A Mobius Digital bejelentette, hogy PC-n kizárólag az Epic boltjában fog elrajtolni a játék, és bár „később további platformok” is szóba jöhetnek, a részleteket és a megjelenési dátumot egyelőre még homály fedi.

Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.

E3 2018: Ilyen lesz az Outer Wilds

Az IGN E3-as standjának vendége volt a Mobius Digital egyik kollégája, aki a csapat legújabb játékát, a most már Xbox One-ra is biztosan megjelenő Outer Wildsot mutatta be.

E3 2018: Xbox One-ra is jön az Outer Wilds

A Mobius Digital játéka egy olyan naprendszerben játszódik, amely időhurokba került. Minden egyes nekifutásra egyre nagyobb terepet fedezhetünk fel és egyre több titokra derül fény. Az Outer Wilds a Microsoft konzoljára is befut.

Időhurokba kerülünk az Outer Wildsban

A Mobius Digital új játéka alapjáraton egy nyitott világú felfedezős cím, a kutya ott van elásva, hogy a naprendszer egy végtelen időhurokba került. Húsz percenként újraindul az egész játék, de a megszerzett infókkal egyre több titokra derül fény.