Outer Wilds PC

Az Outer Wild egy olyan naprendszerben játszódik, amely folyamatos időhurokba került. A célunk az, hogy megfejtsük ennek okait.
1624467600

Júniusban még bővül egyet az Xbox Game Pass

Már majdnem végre a hónapnak, de az utolsó pillanatban még néhány játékot hozzácsap a Microsoft az Xbox Game Pass kínálhatához. Kukacok, vámpírok, alternatív történelmi mechák és versenyautók is várnak ránk.
1613642400

Rengeteg megkésett port érkezik idén Switchre

Óriásira duzzadt a Nintendo Switch játékkönyvtára a közelmúltban, ez a trend pedig idén sem változik majd. Számos régebbi klasszikust és újabb átiratot villantott a Nintendo az adásán, mi pedig csokorba szedtük őket.
1611082800

Ezekkel a címekkel bővül az Xbox Game Pass

Január második felében a bűnözésé lesz a főszerep az Xbox Game Passhez csatlakozó játékokban, ugyanis olyan címekhez férhetünk majd hozzá a szolgáltatásra előfizetve, mint a Desperados III vagy a Yakuza 3-4-5 Remastered.
1585900800

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.
1583251200

Íme, az idei BAFTA Games Awards jelöltjei

Felsorakoztak az idei BAFTA Games Awards jelöltjei, a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Death Strandinget és a Controlt is alaposan megszórta jelölésekkel. Lássuk a felhozatalt!
1578585600

GDC 2020: Íme, a fejlesztői díjátadó jelöltjei

Idén huszadik alkalommal rendezik meg a Game Developers Conference-t, ennek a betéteseménye a Game Developers Choice Awards, ahol a fejlesztők szavazhatnak a kedvenc játékaikra.
1570604400

PS4-en is megjelenik az Outer Wilds

Az Outer Wilds (ami nem összekeverendő az Obsidian szerepjátékával) némi késéssel ugyan, de hamarosan PlayStation 4-en is tiszteletét teszi. Az Annapurna Interactive játékában 22 perces adagokban fedezhetjük fel a nyílt galaxist.
1558962600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.
1557738000

Epic Games Store-exkluzív lesz az Outer Wilds

A Mobius Digital bejelentette, hogy PC-n kizárólag az Epic boltjában fog elrajtolni a játék, és bár „később további platformok” is szóba jöhetnek, a részleteket és a megjelenési dátumot egyelőre még homály fedi.
1553680800

Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.