Brit toplista: az élen startolt az F1 2018

  • Írta: szlav
  • 2018. augusztus 28.
  • Toplista
Link másolása
Nyolc egymást követő hét után végre új győztese lett a brit dobozos eladások toplistájának. Habár a Crash-trilógia így is felkerült a dobogóra, azt megelőzte az F1 2018 és a Shenmue I & II is.

Két teljes hónap után leáldozott a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy egyeduralma. Habár a játék így is a roppant előkelő harmadik helyen végzett, azt két újonnan megjelent cím is maga mögött hagyta. Az aranyérmet a Codemasters friss és ropogós versenyjátéka, az F1 2018 vitte, amely szinte kötelező lesz a száguldó cirkusz rajongóinak. A második legjobban fogyó dobozos játék az újrakevert és újracsomagolt Shenmue I & II lett, melynek szintén ez volt a nyitóhete.

Az állandó sikernek örvendő Grand Theft Auto V ezúttal valamivel gyengébb hetet zárt, de így is a negyedik legkeresettebb játék maradt. Hasonló összesítést mondhatunk a Mario Kart 8 Deluxe-ról is, amely a lista negyedik helyéről az ötödik pozícióba csúszott vissza. Mindez részben annak köszönhető, hogy a World of Warcraft: Battle for Azeroth a hatalmas nyitóhét után egyből el is tűnt a toplistáról - habár azt figyelembe kell vennünk, hogy a játék első sorban a digitális piacon aratott sikereket, a dobozos verzió pedig így is a PC-s lista élén szerepel.

1. F1 2018
2. Shenmue I & II
3. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
4. Grand Theft Auto V
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. God of War
7. LEGO The Incredibles
8. Call of Duty: WWII
9. The Crew 2
10. FIFA 18

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...