Age of Wonders: Planetfall PC, PS4, XBOXONE

A sorozat negyedik része ezúttal sci-fi környezetben játszódik.

Újabb tizenkilenc játék az Xbox Game Passben

A novemberi bővítés nem volt kispályás, de az Xbox Game Pass decemberben sem aprózza el a dolgokat: tizenkilenc új játékkal bővül a szolgáltatás, köztük a Controllal és a DOOM Eternallal.

PDXCON: A Paradox bejelentései egy helyen

A hétvégén tartják Berlinben az idei PDXCON-t, a Paradox házi rendezvényét, ahová természetesen számos bejelentéssel készült a cég. Bemutatkozott a Crusader Kings III és a Surviving Mars utódja is.

Amerikai toplista: még mindig vezet a Madden

Nem sikerült túl erősen az amerikai játékpiac augusztusa, a szoftveres szegmens jó húsz éve nem teljesített olyan gyengén, mint most. A játékok között a Madden NFL 20, a konzoloknál a Nintendo Switch volt a legkeresettebb.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A kiadós játékdömping továbbra is várat magára, ez a hét is inkább az ínyenceknek szolgál játszanivalóval. Szokásunkhoz hűen listába szedtük a következő napok játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.

E3 2019: Age of Wonders: Planetfall előzetes

Az Age of Wonders-sorozat következő felvonása, a Planetfall szakít az eddigi fantasy körítéssel, az alapok viszont változatlanok maradnak. A játékmenet tehát most is a 4X stílusjegyeit követi.

Fél óra az Age of Wonders: Planetfall-lal

A fantasyból sci-fi köntösbe bújt Age of Wonders: Planetfall végre élesben is megmutatta magát. A Paradox 4X stratégiai játéka a szokásos birodalomépítő elemeket egy jó adag XCOM-szerű taktikázással fűszerezi meg.

Sci-fire váltott az Age of Wonders

A Paradox bejelentette a népszerű 4X birodalomépítő-stratégia folytatását, amely fantasy helyett sci-fi környezetben játszódik. Az Age of Wonders: Planetfall jövőre érkezik PC-re és konzolokra az Overlord-széria fejlesztőitől.