Stormland PC

Egy idegen bolygót járhatunk be a barátságos androidunkat irányítva.

Launch traileren az Insomniac következő VR-játéka

Holnap kerül boltokba az Insomniac Games következő VR-játéka, a Stormland, ennek apropóján pedig kaptunk egy launch trailert a robotos lövöldéhez. Látványos darab lesz, az biztos!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem igazán lehet panaszunk az elmúlt hetek videojátékos felhozatalára, és bizony a következő napokban sem fog lassulni az iram; macskaként nyomozhatunk, darázsként repülhetünk, és jediként harcolhatunk a friss címekben.

Stormland - csak rajtad áll, hogyan harcolsz

Friss előzetessel jelentkezett a Sony által nemrég felvásárolt Insomniac Games következő játéka, a Stormland, ami egy Oculus-exkluzív VR-lövölde lesz. Az új kedvcsináló azt mutatja be, milyen parázs párharcokra számíthatunk.

GC 2019: A Sony felvásárolta az Insomniacot

Úgy tűnik, a Sony is tud stúdiót vásárolni, ha kell: a japán cég bejelentette, hogy felvásárolta a legutóbbi Pókember-játékot is jegyző Insomniacot - a csapat innentől már csak PlayStation-exkluzívokat fejleszt majd.

Stormland - friss előzetesen az Insomniac VR-játéka

A tavalyi E3-on mutatkozott be a Ratchet & Clank-sorozat és a Spider-Man fejlesztőjének legújabb játéka, az Oculus Rift-exkluzív Stormland, ami a ma kezdődő PAX East alkalmából vadonatúj előzetest kapott.

E3 2018: Stormland - az Insomniac új VR-játéka

Nyitott világú sci-fi játékot készít az Insomniac Games Oculus Riftre. A Stormland egy idegen bolygón játszódik és egy olyan androidot irányítunk benne, akinek a testét újra kell építenünk. A multis csaták sem hiányozhatnak.