Dying Light 2: Stay Human PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Dying Light.

Közel harminc percig pörög a Dying Light 2

A Game Informer és az MP1st jóvoltából közel harminc percig pörög a Dying Light 2: Stay Human játékmenete, benne küldetésekkel, felfedezéssel, zombivadászattal és a napszakváltásból adódó kihívásokkal.

Élőszereplős kedvcsinálót kapott a Dying Light 2

Egymás markába csapott a Dying Light 2 fejlesztőbrigádja és a STORROR nevezetű brit parkourcsapat. A kollaboráció gyümölcseként megszületett egy pörgős videó, melynek segítségével lélekben rákészülhetünk a februárban érkező játékra.

Rosario Dawson is csatlakozott a Dying Light 2-höz

Tegnap bemutatkozott a Dying Light 2: Stay Human egyik új szereplője, Lawan, akiről azt is megtudtuk, hogy nem más fogja életre kelteni, mint a The Mandalorianból is ismerős Rosario Dawson.

Mit mutatott a Nintendo Direct?

Negyvenpercnyi műsorral készült tegnap a Nintendo, amelyben főleg a télen érkező Switch-címek képviseltették magukat, ugyanakkor bőven kaptunk ízelítőt abból is, hogy milyen játékokat várhatunk a jövő év hátralévő részében.

Dying Light 2 - főszerepben a fegyverek

Folytatódik a Techland videósorozata, a Dying 2 Know, így újabb alkalmat kaptunk arra, hogy jobban megismerjük a Dying Light 2: Stay Human világát. Ezúttal a világvége fegyvereiről ejtettek szót a fejlesztők.

Jövőre csúszik a Dying Light 2

A Dying Light 2: Stay Humannel a Techland visszakalauzol minket a zombikkal borított világba, amelyet már az első játékban is megismerhettünk. A visszatérés azonban várat még magára, a csapat mégsem tudja tartani az eredeti megjelenést.

GC 2021: Friss infók a Dying Light 2-ről

A Gamescom virtuális színpadán került bemutatásra a Dying 2 Know-videósorozat harmadik epizódja, melyben a Techland csapata számos újdonságot elárult a Dying Light 2: Stay Human mozgási és harcrendszeréről.

GC 2021: Új traileren a Dying Light 2: Stay Human

Erősen indította a ma esti műsorát Microsoft, hiszen a Techlanddel kollaborálva egy vadonatúj előzetest hoztak a Dying Light 2: Stay Humanről. A videóban ezúttal a játéktérként szolgáló város, Villedor kapta a főszerepet.

GC 2021: Ray tracinggel erősít a Dying Light 2

Hamarosan újra belenézhetünk a Dying Light 2: Stay Human játékmenetébe, viszont azelőtt még egy újabb videóval kedveskedett a Techland, amiben megmutatják, hogy hogyan kamatoztatja majd a játék a ray tracing technológiát.

GC 2021: Újra belenézhetünk a Dying Light 2-be

Ha még nem lenne elég sűrű a jövő hét a videojátékos események szempontjából, a Techland is betárazta csütörtökre a Dying Light 2-t bemutató Dying 2 Know következő felvonását.