Dying Light 2: Stay Human PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Dying Light.

E3 2019: Újra mozgásban a Dying Light 2

Aiden vadonatúj kalandjai meglehetősen nagy figyelmet kaptak az idei E3 során, nemrég pedig egy hosszabb gameplay jelenet is napvilágot látott. Durva, könyörtelen, ám hangulatos világot kreált a Techland csapata.

E3 2019: Dying Light 2 játékmenet-előzetes

A Microsoft konferenciáján való felbukkanás csak a felvezetés volt, a Techland ugyanis a Square Enix eseményére tartogatta a Dying Light folytatásának komolyabb, kizárólag játékmenetre koncentráló előzetesét.

E3 2019: Nyúlfarknyi Dying Light 2-bemutató

Geoff Keighley kihelyezett E3-as műsorának vendége volt Tymon Smektala, a Techland vezető dizájnere, aki röviden ismertette a folytatás fontosabb tudnivalóit. Eközben a háttérben felbukkant az E3-ra kivitt demó néhány pillanata is.

E3 2019: Tavasszal fut be a Dying Light 2

Friss előzetest kapott a Dying Light folytatása, ami a Microsoft konferenciáján tett bejelentés szerint jövő tavasszal jelenik majd meg. A játék meghagyja az első rész alapjait, de némi szerepjátékos körítést is kapunk ezúttal.

E3 2019: A Square Enix hozza a Dying Light 2-t is

Amerikában a Square Enix terjeszti majd a Dying Light második részét, ami azt jelenti, hogy a Techland zombis játéka is a japánok sajtókonferenciáján fogja képviseltetni magát.

E3 2019: A Dying Light 2 is ott lesz az idei E3-on

Ha eddig kétségek lettek volna efelől, akkor a Techland most elhessegette azokat - a 2019-es E3-on is megtúráztatják a Dyling Light 2-t. Ennek pedig igazán örülhetünk, hiszen rég hallottunk már a projekt felől.

Kisebb leépítés lesz a Dying Light fejlesztőjénél

Folytatódik a stúdióknál és kiadóknál nemrég beindult leépítési hullám. Ezúttal a lengyel Techland csapata erősítette meg, hogy az év végéig felszámolja a disztribúciós és kiadói részlegét.

Dying Light 2 - részletek a zombis játék folytatásáról

A Dyling Light 2 vezető dizájnere, Tymon Smektala a Digital Foundrynak adott interjút, amiben számos dolgot elmesélt a nagy sikerű zombis játék második részéről. Szó esik az új motorról, a fejlesztett AI-ról, valamint a történetvezetésről is.

E3 2018: Dying Light 2 - négyszer nagyobb térkép

Az idei E3-on mutatkozott be a Dying Light folytatása, ami Adrian Ciszewski, a játék kreatív igazgatója szerint minden tekintetben felülmúlja majd az első epizódot. A térkép például négyszer nagyobb lesz.

E3 2018: Narratív sandbox játék lesz a Dying Light 2

Még nagyobb bejárható terep, még erősebb sztori, komoly döntések - valahogy így jellemezhetnénk a Techland nyitott világú zombis játékának folytatását. A fejlesztők most számos érdekességet árultak el róla.