Nioh 2 PC, PS4, PS5

Visszatér a feudális Japánban játszódó akció-szerepjáték.

TGS 2019: Jövő év elején érkezik a Nioh 2

Hivatalosan is megindult a Tokyo Game Show trailerzuhataga, így nem is olyan meglepő, hogy a Koei Tecmo ismét megmutatta a Team Ninja következő Souls-like játékát. Nézzétek meg ti is a Nioh 2 legújabb látványos előzetesét!

GC 2019: Friss képeken a Nioh 2

A Koei Tecmo és a Team Ninja párosa megerősítette, hogy a szeptemberben esedékes Tokyo Game Showra kilátogatók vadonatúj Nioh 2-demót próbálhatnak majd ki a rendezvényen. A leleplezés mellé friss képeket is kaptunk.

Először akcióban a Nioh 2

A Koei Tecmo és a Team Ninja a Twitteren jelentette be, hogy a holnap kezdetét veszi a Nioh tavalyi E3-on bejelentett folytatásának meghívásos alapon működő zárt alfatesztje. Ennek örömére egy játékmenet-trailert is kaptunk.

E3 2018: Saját karakterünk lesz a Nioh 2-ben

A Koei Tecmo új információkat tárt fel a Nioh folytatásáról a Sony E3-as streamjében. Minden játékos megalkothatja saját karakterét, azaz Williamnek búcsút intünk. Lesz egy ingyenes demó, és az RPG-elemek is fejlődnek.

E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

E3 2018: Már készül a Nioh folytatása

Egy lángoló japán csatatéren egy páncélos ember menekül egy hatalmas démon elől. Mindhiába, a lény nem ismer kegyelmet, és térdre kényszeríti a harcost. A Sony showján egy rövid teaser videóval jelentették be a Nioh 2-t.