Brit toplista: ismét a csúcson a Super Mario Maker 2

  • Írta: sirdani
  • 2019. július 15.
  • Toplista
Link másolása
Szinte alig változott valamit az elmúlt hét során a brit játékeladási toplista; az első négy sorrendje teljes mértékben változatlan, az ötödik pozíciót viszont sikerült elcsípnie a Dragon Quest Builders 2-nek, mint új belépő.

A Super Mario Maker 2 sikeresen őrizte meg az első pozícióját, közel háromszor annyi eladással, mint a második helyen szereplő Crash Team Racing: Nitro-Fueled. Azt viszont érdemes hozzátenni, hogy a Switch-exkluzív játék eladásai még így is 38 százalékkal estek vissza múltheti eredményekhez képest.

A harmadik helyen ismét az F1 2019 szerepel, amit a Mario Kart 8 Deluxe követ. A Dragon Quest Builders 2 PlayStation 4-es és switches rajtja rögtön az ötödik helyig repítette az alkotást, amely az eladásai 67 százalékát a Nintendo konzoljának köszönheti.

A dobozos eladások tekintetében további új belépő a Hollow Knight PlayStation 4-en és Switchen, mely azonban csupán a 34. pozíciót érte el - a vásárlások 66 százaléka a Nintendo platformját célozta.

Összességében az elmondható, hogy egy rendkívül csöndes és visszafogott héten vagyunk túl, összesen 148 107 dobozos játékot adtak el az Egyesült Királyságban, és csupán 2500 példány értékesítése elég volt ahhoz, hogy bekerüljön egy játék a lista legjobb tíz szereplője közé. A nyári uborkaszezonban pedig egy-egy nagyobb akciót leszámítva olyan nagy élénkülésre nem érdemes számítani.

  1. Super Mario Maker 2
  2. Crash Team Racing: Nitro-Fueled
  3. F1 2019
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Dragon Quest Builders 2
  6. Grand Theft Auto V
  7. Mortal Kombat 11
  8. Super Smash Bros. Ultimate
  9. Red Dead Redemption 2
  10. FIFA 19
4.
4.
Ooorky
#2: Nem folyamatosan, leárazásokkor felugrik.
2.
2.
RangerFox
#1: A Gta V 6 éve van ott
1.
1.
Ooorky
2 éve bent van a top10-ben a Mario Kart 8...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...