Devotion

Hangulatos horror-játék a '80-as évek Tajvanjában.
1615802400

Újra kapható a Devotion

Ha szerencsénk van, pontot tehetünk a Devotion kalandos kiadási folyamatának végére, mától ugyanis ismét megvásárolható a játék DRM-mentes változata, ezúttal ráadásul közvetlenül a fejlesztőktől.
1608141600

Devotion - úgy tűnt, újra megjelenik, de mégsem

A Devotion című horrorjáték cifra kálváriája tovább folytatódik. Anno a megjelenése után rögtön levették a Steamről, aztán szó volt korlátozott megjelenésről, ma pedig úgy tűnt, a GOG-on lel otthonra. Az üzlet azonban gyorsan visszakozott.
1591687800

Újra megjelenik a Devotion, de csak Tajvanon

A hányattatott sorsú tajvani horrorjáték, a Devotion történetének újabb fejezetéhez érkezett. Tavaly a megjelenése után szinte azonnal eltűnt a Steamről, de most úgy látszik, mégis megjelenik dobozosan - kizárólag Tajvanon.
1582732800

Csak a Harvardon játszható legálisan a Devotion

A Devotion című pszichológiai horrorjátékot egyetlen hétig érhette el a világ – szinte meg sem jelent, máris levették a Steam virtuális polcairól. A játékot azóta sem adták ki újra. Ki hitte volna, hogy egyszer a Harvard Egyetemen lesz egyedül elérhető?
1530622800

Devotion - bizarr horror a '80-as évek Tajvanján

A különös atmoszférájú, pszichológiai horrorjátékokra szakosodott Red Candle Games egy újabb bizarr címmel rukkol elő. Egyelőre nem sokat tudunk a Devotionről, az első trailer után pedig több kérdésünk maradt, mint azelőtt.