Mortal Kombat 11 PC, PS4, SW, XBOXONE

Reptile, Kung-Lao és a többiek ismét egymásnak esnek.

2020 legjobb játékai - szerintetek

Minden év végén hagyomány nálunk, hogy megszavaztatjuk veletek az elmúlt esztendő legjobb játékait. Tavaly sem volt ez másként, lássuk, hogy mely címek voltak 2020 legjei szerintetek!

2019 legjobb játékai - szerintetek

Tavaly is szavazást indítottunk, hogy megválaszthassátok a 2019-es év játékait. Tizennyolc kategóriában voksolhattatok, lássuk, hogy mely címek voltak a kedvenceitek!

Mortal Kombat 11 teszt

Azzal, hogy Raiden belepiszkált az idővonalba, alaposan megbolygatott mindent, ráadásul a villámok istenének elméje mintha meg is borult volna kicsit, így a Mortal Kombat X végén látott lépése később még nagyobb problémává manifesztálódik.

Mortal Kombat 11 bétateszt

A Mortal Kombat 11 előrendelői közel egy hónappal a megjelenés előtt már egymásnak eshettek a játék zárt bétatesztjében. Repedő koponyák, megcsonkított testek, és Shao Kahn ördögi nevetése a Külső Világból - ezért imádjuk a sorozatot.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!