Íme, az Xbox Game Pass márciusi játékai

  • Írta: gorien
  • 2020. március 19.
  • Akció
Link másolása
Márciusban öt xboxos és négy PC-s játékkal gazdagodnak az Xbox Game Pass előfizetői, amelyek között megtalálható a The Surge 2, a Power Rangers: Battle for the Grid és az egy hét múlva megjelenő Bleeding Edge is.

Februárban kétszer is bővült az Xbox Game Pass kínálata, és habár már jócskán benne járunk a márciusban, a Microsoftnál erről a hónapról sem feledkeztek el. Xboxon öt, PC-n négy játékot tehetnek zsebre a Pass előfizetői, a Microsoft ráadásul a Pass Ultimate-hez is bejelentett néhány új jutalmat.

Az Xbox-tulajok mától kezdve túlélhetik Jericho City veszedelmeit a The Surge 2-ben, felfedezhetik a kanadai Atamipek-tó titkait a Konában, vagy légi harcba bonyolódhatnak az Ace Combat 7: Skies Unknownban. Március 24-én, a megjelenés napján pedig egyből birtokba vehetik a Bleeding Edge-et, két nappal később pedig a Power Rangers: Battle for the Gridet.

Velük a PC-sek a Bleeding Edge-en, a Power Rangersön és a The Surge-ön osztoznak, a másik két játék helyett azonban az Astrologastert kapják, ami egy történetközpontú kalandjáték Shakespeare Londonjában.

Az új játékokkal egy időben viszont búcsúzunk is néhány címtől, többek között a LEGO Worldstől, a Cities: Skylinestól, az Operencia: The Stolen Suntól és a Vampyrtól.

A Microsoft azt is bejelentette, hogy új, úgynevezett Ultimate Perköket vezetnek be, amellyel az Xbox Game Pass Ultimate előfizetőit kívánják jutalmazni. Ezek lehetnek teljes játékok vagy DLC-k, amelyekhez csak ők férhetnek hozzá. Jelenleg a perkök közé a Phantasy Star Online 2 tartozik (de ez csak az USA-ban és Kanadában), valamint a World of Tanks: Mercenaries, a Sea of Thieves és a Smite. A Pass Ultimate jelenleg 1 dollárra le van árazva a szokásos 15 helyett, úgyhogy talán most érdemes beruházni rá.

6.
6.
Guba32
#5: Én is kihasználtam a karanténra jól jön(nem mintha nem lenne kismillió játék),My Friend Pedro,Untitled Goose Game,A Plague Tale,Hellblade,Kona,Nier, egy rakat játék,amikért biztos nem fizetnék(most úgy gondolom),de aztán ki tudja...
5.
5.
crytek
Szokott lenni ez a game pass mizéria, hogyan annyi ,miért, megint van, nincs, nem megy stb..

Nálam most ismét engedte megvenni a 300ft-os game pass ultimate-et! Akit érdekel nézzen rá. (Nekem korábban többször volt ,de a legutóbbi után sokáig már nem adta be a 300ft-os lehetőséget pedig az akció élt. De most engedte)

Szóval hajrá!
4.
4.
Őrnagy
#3: Eddig nem találtam. De nagyon bejön a game. Csak félek, hogy később túl balfasz leszek hozzá.
3.
3.
godach
#2: Kíváncsi vagyok találsz e tőleg majd avatart vagy tageléseket :D
(bár nem tudom, hogy ha nem ismerős az ember akkor milyen eséllyel dobja be)
2.
2.
Őrnagy
Surge 2, juhéj! És pont van is időn este!
1.
1.
crytek
KONA jó game. Nemrég toltam végig pc-n. Igaz van benne pár időhuzó baromság de jó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...