Végre Steamen is megjelenik a Watch Dogs: Legion

  • Írta: szlav
  • 2022. december 14.
  • Megjelenés
Link másolása
Újabb játék bizonyítja, hogy a Ubisoft szépen lassan visszatér a Valve áruházába. Bő két évvel az eredeti megjelenése után végre a Steamen is megvásárolható lesz a Watch Dogs: Legion.

2019-ben csúnyán megmakacsolta magát a Ubisoft, amikor is úgy döntöttek, hogy a Steam helyett kizárólag a saját digitális áruházukban (és esetenként az Epic Games Store-on) árulják majd a frissen megjelent játékaikat. Nos, mára világossá vált, hogy ez a terv többnyire besült, hiszen ahogy arról néhány hete már beszámoltunk, a franciák szépen lassan visszahozzák Steamre az elmúlt években elmaradt játékaikat. Az egyik ilyen cím a 2020-as Watch Dogs: Legion lesz.

A játék adatlapja tegnap jelent meg a Steam felületén, az itt látható infókból pedig azt is megtudhattuk, hogy a londoni hackerkaland 2023. január 26-án csatlakozik a megrendíthetetlen digitális áruház kínálatához. Az alapjáték helyett természetesen a Gold vagy Ultimate Edition csomagjai is elérhetővé válnak, vagyis a DLC-csomagokról sem kell lemondanunk.

5.
5.
xsbrx
#4: Miről beszélsz? Profil linkelés nélkül nem működik.
Valahányszor elindítod a játékot megnyílik a Uplay is.
Ha legalább a Uplay-t nem erőltetnék (lásd Dead Space remake) akkor kevesebb ember csőrét csípné, hogy nincsenek achievementek. De így semmi értelme kiadni/megvenni: Steam könyvtár>+add game>Add a non-Steam game. Kb ugyanaz a végeredmény.
4.
4.
crytek
#3: Pont elég az a játékosnak hogy valami nem 76 accounton van hanem az 1 db steam accountján!
3.
3.
xsbrx
Achievementek nélkül nem sok értelme van Steamen megvenni, mivel így 1 kliens helyett 2 kell. Tipikus Ubisoft igénytelenség.
2.
2.
zsocc-nrg
A Far Cry 6-ot és a The Division 2-t is hozzák át és teljes az örömöm :)
1.
1.
crytek
Besülni nem sült be mert akit esetleg érdekeltek a címeik kénytelenek voltak uplayen megvenni. De hát ahogy konzolt se vesz a pc-s 1-2 játékért úgy steamet se akarja otthagyni 3-4 játékért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...