Watch Dogs: Legion PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Watch Dogs-sorozat harmadik része.
1603378800

Ubisoft Connect - minden platform egy helyen

A generáció végére egyre nagyobb teret nyert a platformok közti cross-play, illetve a cross-progression. A Ubisoft Connect azért született meg, hogy a stúdió játékait a jövőben zökkenőmentesen kezelhessük, a választott platformunktól függetlenül.
1603375200

Watch Dogs: Legion - terítéken a kooperatív mód

Valószínűleg egyedül sem fogunk unatkozni London ezerarcú rebelliójának az élén, de a móka csak akkor az igazi, ha azt van kivel megosztani. A Ubisoft egy élőszereplős videóval mutatja be a kooperatív módot.
1603105200

Watch Dogs Legion - megizzasztja a konzolokat

A Watch Dogs Legion esetében kompromisszumot kell kötnünk még PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X-en játszva is, ugyanis a 4K-s felbontás mellett a ray tracinget bekapcsolva a játék 30 fps-re lesz korlátozva.
1602763200

Watch Dogs: Legion - csatlakozz az ellenálláshoz!

Pontosan két hét van már csak hátra a Watch Dogs: Legion megjelenéséig, amiről most egy újabb hangulatfokozó előzetes érkezett a játék fő üzenetét továbbítva: mi vagyunk az ellenállás, szerezzük vissza a jövőnket!
1602061200

Watch Dogs: Legion - ez vár minket a rajt után

Nagy adag látnivalót kaptunk a Watch Dogs-sorozat következő részéhez, a Legionhöz. Akad itt egy hosszas gameplay, egy sztorielőzetes, és azt is megtudtuk, mi vár ránk a szezonbérletben - többek közt néhány régi ismerős is visszatér majd.
1600239600

Ilyen gép kell majd az új Watch Dogshoz

A Ubisoft közzétette az október végén érkező Watch Dogs Legion rendszerkövetelményeit, és nem spórolt a részleteken: több különböző beállítási szint és felbontás alapján is megjelölte az ajánlott konfigurációt.
1599804000

Ezek voltak még a Ubisoft Forwardon

Tegnap este beszámoltunk a Ubisoft Forward lényegesebb bejelentéseiről, de számos régebbi és új, de kisebb játék is képviseltette magát a műsoron, valamint az azt megelőző pre-show-n. Ezek gyűjteménye következik itt.
1599764400

Itt nézheted vissza a szeptemberi Ubisoft Forwardot

Ma este még egy körre visszatért a Ubisoft saját online expója, a Ubisoft Forward. A kisebb-nagyobb bejelentések mellett hivatalosan is bemutatkozott a Prince of Persia-remake, és megmozdult az Immortals: Fenyx Rising is.
1599058800

Kiosztották a Gamescom legjobbjainak járó díjakat

Habár idén rendhagyó módon kizárólag online eseményként tartották meg a Gamescomot, a rendezvény szokásos díjátadója ezúttal sem maradhatott el. Tarolt a Cyberpunk 2077.
1599055200

Trailercsokor az NVIDIA bemutatójáról

Ahogy az lenni szokott, az NVIDIA egy marék játékelőzetest is betárazott a bemutatójára, hogy így illusztrálja, mi mindenre lesznek jók a legújabb videokártyái. Mutatjuk őket.