Rekordévet zárt tavaly a Remedy

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 16.
  • Biznisz
Link másolása
Kiemelkedően sikeresnek könyvelhette el 2020-at a finn Remedy Entertainment, hiszen friss játékmegjelenés nélkül is az eddigi legjövedelmezőbb esztendője lett a járvány tépázta tavalyi év a fejlesztőcsapatnak.

A történet-orientált akciójátékairól elhíresült fejlesztőstúdió, a Remedy aktuális éves üzleti jelentését osztotta meg nemrég a nagyérdeművel a GamesIndustry.biz, amiből kiderült, hogy a finn csapat a fennállása legjobb esztendején van túl.

A stúdió bevétele 2020-ban több mint 41 millió euró volt, ami új rekord, és egyben 30 százalékos növekedés 2019-hez képest. Mindeközben pedig a nyereségük is több mint a duplájára nőtt: 6,5 millió euróról 13,2 millió euróra. A Remedy ráadásul mindezt úgy vitte véghez, hogy egyedül a DLC-kkel bővülő Controlra támaszkodott ebben az időszakban, új játékkal nem jelentkezett tavaly a fejlesztőcsapat.

Biztató tehát a jövő a Remedy számára, akik egyébként jelenleg is új projekteken dolgoznak. Ezek közül az egyik a multiplayer shooter, a CrossfireX egyjátékos kampánya, és remélhetőleg Alan Wake-et sem csak a nosztalgia kedvéért vették elő Jesse Faden legutóbbi kalandjában.

5.
5.
crytek
#4: Tudom csapatom is ,csak ottnem tudom mit. PC-n meg ugye van hozzá magyarítás ott majd tudom mit játszok
4.
4.
Ooorky
#3: Benne van GP-ben is :-\
3.
3.
crytek
2.
2.
#1: Nem feledjük, kb már mindenki megkapta ingyen, vagy olcsón és ripityára játszotta az, aki akarta.
1.
1.
crytek
Ne feledjétek holnap este humble choice-ba ott lesz a game!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...