A Rockstar már dolgozik a Max Payne 3-on?

  • Írta: Daks
  • 2008. március 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Már négy éve várjuk a Max Payne 3-at, ekkor indultak ugyanis útnak a játék készültéről szóló első pletykák. Most újabb szóbeszéd indult meg.
Már négy éve várjuk a Max Payne 3-at, ekkor indultak ugyanis útnak a játék készültéről szóló első pletykák. Most újabb szóbeszéd indult meg.

Egy tegnapi Take 2 konferenciáról szivárgott ki az aranyat érő infó, miszerint a Rockstar folytatni kívánja egy régi nagy játékát. Nevet nem említettek, de a Bully friss cím, a Midnight Club és a GTA idén folyatódik, a The Warriors egy részesnek készült, a Red Dead Revolver annyira nem volt nagy szám, úgyhogy maradt a Max Payne, mint ütős régi nagy cím. Állítólag 2009-ben már meg is fog jelenni a játék, ami épp időszerű is, hiszen akkor érkezik a Max Payne mozifilm!
13.
13.
gege.paks
szerintem kurva jó mind a 2 rész lehet 1 hangú a game de a storyja nekem nagyon tetszik nem tugyátok kb mikor adják ki a 3 mat?
12.
12.
kenny22
rod: ha a nyomasztó hangulat alatt azt érted, hogy semmi zene nincs játék közben csak néha beszólnak valami iszonyat unott hangon akkor igazad lehet, de ez nálam egyenlő a hangulatnélküliséggel...
11.
11.
felegyi
Még 1 rohadt képet sem láttunk!Ne ítélkezzetek előre!Állítólag már igen régóta készítik!
10.
10.
szab92
Én eggyet értek kenny22-vel szerintem ez se lessz jobb csak grafikailag
9.
9.
Rod
kenny22:

Pont az a nyomasztó hangulat viszi az egész játékot, ami neked nem jött be :) Azt elég merész kijelenteni, hogy a Max Payne-nek nincs hangulata.
8.
8.
felegyi
Nekem viszont rohadtul bejött mind2 MAx Paxne!A 2-t azthiszem 4x játszottam ki anno!
7.
7.
kenny22
a Max Payne 1 még jó volt a maga idejében igaz már akkor se volt semmi hangulata... a 2 hát elég pocsékra sikeredett... ugyan úgy megmaradt a hangulatnélküliség... nekem nagyon nem jött be ha lesz 3 attól se fogok semmit várni... (magánvélemény nem kell kiosztani!)
6.
6.
Daveout
A kedvenceim közé tartozik még most is!!!
5.
5.
SWBF2
1:inkább legyen a játékélmény jó
4.
4.
Royal2991
Én már akkor "tudtam" h lesz amikor végigtoltam a 2-t és a credits legvégén ki volt írva h "Max Payne kalandjai folytatódnak". Nem biztos h pont így volt de mindegy. Télleg a legjobb játék.
3.
3.
k_mark93
Én rengeteget nyomtam anno mind2 részt és iszonyatosan élveztem.Az egyik legjobb akciójáték ha nem a legjobb.Már nagyon várom.Hajrá Max :D
2.
2.
Rod
Ja, minden idők egyik legjobb játéka.
1.
1.
Scoo
A Max Payne egy olyan játék volt amire mindig szívesen fogok visszaemlékezni. Ha csak annyit csinálnak, hogy nextgen grafikát raknak rá már akkor elégedett leszek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...