Tekken 6 - legkorábban is csak 2008. végén

  • Írta: PS Fan
  • 2008. március 17.
  • Hír
Link másolása
A Namco Bandai vezetőségének köszönhetően új információ került napvilágra a készülőfélben lévő Tekken 6 megjelenésével kapcsolatban.
A Namco Bandai vezetőségének köszönhetően új információ került napvilágra  a készülőfélben lévő Tekken 6 megjelenésével kapcsolatban.

Még több korábbi kép a galériában!

A cég elnöke szerint a Tekken 6 csak valamikor 2008. végén kerülhet az üzletekbe, de mindenképpen a vállalat másik két készülőfélben lévő sikerjátéka, a Soul Calibur IV és a Dragon Ball: Burst Limit után. Hogy 2008. vége pontosan mit takar, azt nem árulta el, mindenesetre ez a hír nem túl bíztató, tekintve, hogy a Soul Calibur IV-et először még 2007. decemberére ígérték, s a mai álláspontok szerint is csak legkorábban most nyaron érkezhet. Valójában akármikor is kerül a boltok polcaira az újgenerációs Tekken, az idő csak a javára válik, hiszen már így is nagyon sokat fejlődött a játék az eltelt 1 év alatt, és csak remélni tudjuk, hogy a megjelenésekor ismét megmutatja, hogy ki is a verekedős játékok királya.
7.
7.
Pain
Mindnek volt története:D

Már csak arra vagyok kiváncsi meddig húzzák még el...

Csak nem ez lesz a befejező
6.
6.
drip
Uhh én nagyon levagyok maradva teken ügyben utoljára a 4-el játszottam de várom!!!!!ennek ugye lesz már valami története?vagy már az 5-nek is volt?:)))
4.
4.
PS Fan
Ezzel lényegében csak annyit akartam mondani,hogy a dátum úgy volt jó,ahogy beküldtem,nem kellett volna kijavítani.

A másik szembeötlő hiba pedig-"KI is a verekedős játékok királya."

Én azért küldtem úgy,hogy MI is a verekedős játékok királya",mert nyelvtanilag ez bizony így helyes,a hibás megszólítás pedig az,amit sajnos ti használtatok(megfoghatatlan dolgokat-mint pl.egy sorozat nem szólítunk meg E/3-as személyben,hanem tárgyként kezeljük-ezért MI és nem KI!!)

Ha valakit közületek ezzel megbántottam esetleg,attól előre is elnézést kérek,nem szándékoztam kioktatni senkit közületek,mindössze arra akartam csak rávilágítani,hogy kijavítottátok a helyes írásmódot,mivel a cikk úgy volt jó, ahogy beküldtem,de ebből tényleg nem szeretnék vitát,nem is azért mondtam.

Nagyjából ennyit erről a hírről,más hozzáfűznivalóm nem akad.

3.
3.
PS Fan
Elnézést a megjegyzésért Gamekapocs-stáb,de kijavítottatok olyan dolgokat is,amelyek rendesen és helyesen szerepeltek a hírben.Nem tartom magam tökéletesnek-félre ne értsetek!-de sem helyesírási hiba,sem pedig félreírás nem szerepelt a cikkben.Azzal még alapjában véve nincs is semmi gond,hogy többmindent átfogalmaztok a beküldött cikkben,a probléma mindössze annyi lenne,hogy olyan információt is átjavítottatok,amit nem kellett volna,mivel a valóságot tartalmazta-pl:"a Soul Calibur IV-et először még 2007. decemberére ígérték"-én 2008 decemberét írtam,mivel a Namco tervei közt először még úgy szerepelt,hogy 2008 november-december a megjelenés,mivel úgy számoltak,hogy a Tekken 6 lesz az első újgenerációs verekedős játékuk,de a Tekken projectet mégis szüneteltetni kezdték,így(meglepő módon) úgy határoztak,hogy többet foglalkoznak a Soul Calibur IV-gyel,s mint ki is derült előbb is szeretnék megjelentetni,mint az új Tekken-t,nevezetesen a Soul Calibur IV-et még idén nyár közepén-végén,a másik két verekedős projectet pedig valamikor 2008 legvégén.
2.
2.
G Logan
akik azt mondják hogy a tekke nem változik már a egy ota az nagyon nincs képben.
1.
1.
Menti1
Hát bizony...ez a Tekken...nagyon szeretem :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...