A Blizzard és április elseje

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 1.
  • Hír
Link másolása
Mint már több éve ezen a bizonyos április elsejei napon, idén is mosolyt csalt hűséges vásárlói arcára a Blizzard - a fejlesztők idén is több apró meglepetéssel készültek.
Mint már több éve ezen a bizonyos április elsejei napon, idén is mosolyt csalt hűséges vásárlói arcára a Blizzard. A fejlesztők sok apró meglepetéssel készültek, hogy bolondos híreikkel jókedvre derítsenek bennünket.

Poénzsákjukból elsőként egy Tauren Marine névre hallgató, új Starcraft 2 egység került elő. A szájukban lógó szivar, hátukon veszedelmes fegyverük. Mi is lehetne ennél félelmetesebb, egy csatába siető Zergnek? Nem más, mint a Diablo féltve őrzött ládájából megszerezhető loot, a Pinata . Ezek a lények képesek bárkit halálra szeretgetni, ezért nem ajánlatos gyerekek közelében tartani!


A Blizzard gondolt a World of Warcraft szerelmeseire is, ugyanis bejelentették a második (Guitar) Hero Class-t a játékhoz, amely nem más, mint a Bárd ! Bárkit képes lezúzni haláli zenéjével. Két talent irányzatuk ismert eddig, a Metal és a Punk Rock. A harmadik irányt még sejtelmes homály fedi.

És végül következzék az év legnagyobb bejelentése: World of Warcraft: The Molten Core . Kizárólag a következő generációt képviselő, 8 bites konzolok számára. Immáron bárki belevetheti magát a Molten Core pokoli vidékein történő kalandozásba, aki rendelkezik a megfelelő erősségű konzollal. A grafika elképesztő, a játékélmény garantált. Kötelező darab minden igazi World of Warcraft játékos számára.
8.
8.
FeroxX
minden évben jó poént sütnek el ! ez nem az activision miatt van :P
6.
6.
wildláma
Guitar Hero Class pff ezek betegek! Jót tett nekik az Activision
5.
5.
watto
Megnéztem a molten Core-t qrva jó xDDD
4.
4.
Aramisz93
Molten Core...azt a mesterséges intelligenciát még a mai játékok is megirigyelhetnék... Állat =)
1.
1.
watto
Ezek nagyon álatok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...