E3 2008: Sony sajtókonferencia élőben

  • Írta: Ghost
  • 2008. július 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony sajtókonferenciát is élőben közvetítjük. Kíváncsian várjuk, milyen bejeletésekre készül a Sony, milyen új információkat tudunk meg.
A Sony sajtókonferenciát is élőben közvetítjük. Kíváncsian várjuk, milyen bejeletésekre készül a Sony, milyen új információkat tudunk meg.

22:06 - Ennyi volt a Sony konferenciája. A nagy bejelentéseknek semmi nyoma, annyit kaptunk, mint amennyire számítani lehetett. Nehéz elképzelni, hogyan is lesz a 2008-as esztendő a Sony éve, ám amiket mutattak, azok igazán ígéretesnek tűntek. Holnap nálunk is megtekinthető lesz az összes videó.

21:57
- Megtörtént, amire oly sokan vártak, láthattunk egy rövid trailert a God of War 3-ból, amelyet remélhetőleg holnap már meg is tekinthettek nálunk. Kratos a megszokott hátborzongató hangján mesélt, félelmetes. A God of War 3 után hangulatos Infamous videó következett, nagyszerű csatajelenetekkel, amelyben a főhős különleges képességei kerültek előtérbe. Egy megjelenési dátum is feltűnt a végén, mégpedig 2009 tavasza. Ezután egy MAG videót is láthattak az érdeklődők, amely egy csapat alapú online játék lesz, ahol összesen 256 játékos mérheti össze tudását, egy háborúval teli világban, ahol csak a csapat győzelme és a túlélés számít.

20:50
- Különböző fejlesztők mesélnek arról, hogy a Blu-ray lemeznek és a Playstation 3 képességeinek köszönhetően valóban megtudják valósítani az elképzeléseiket a különböző játékokban. Egy pillanatra láthattunk egy Prince of Persia harcot is, szépnek tűnt.

21:48
- Szeptemberben kerül az üzletek polcaira a 80GB-os PS3, amely a 40GB-os testvérét hivatott lecserélni, ugyanazon az áron lesz kapható, mint a fele annyi tárhellyel rendelkező változat.

21:42
- Jim Lee bemutatja a Playstation 3 konzolra MMORPG játékot, amely a DC Universe Online nevet viseli. Az úriember nagy MMO játékos hírében áll, ezért nagy öröm számára, hogy egy online játékot készíthetett a Sony konzoljára. A játékban állhtaunk a jó vagy a gonosz oldalra is, hogy a szuperhősként segítsük, vagy szupergonoszként elpusztítsuk az ellenfeleket. Egy videóban betekintést nyerhetnek a nézők, hogy milyen is lesz a DC Universe Online. Érdekesnek tűnik, rajzfilmszerű grafika és megannyi izgalom várja majd a játékosokat, de nem ígérkezik egy nagyon kiemelkedő MMO-nak.

21:34
- PSP bemutató zajlik, ahol a kézikonzol előnyeit ecsetelték, majd bemutatásra került a PSP-re készülő Resistance: Restribution. A Playstation Portable is megannyi játékból részesül, sok cím elkészül rá, amely a nagytestvérén, a PS3-on tiszteletét teszi.

21:23
- Egy Playstation Home bemutatót láthattunk, amelyben eddig sohasem látott jeleneteket vehettünk szemügyre. A Home segítségével megleshetjük egymás Trófeáit, ellátogathatunk külön játékoknak kialakított szobákba, hallgathatunk zenéket, nézhetünk és letölthetünk filmeket, mégpedig a legújabbak közül. Egy pénzösszegért HD minőségben mozizhatunk a barátainkkal, ismerőseinkkel. Akár a PS3, akár a PC segítségével képesek leszünk filmeket másolni a PSP-re, ahol megnézhetjük őket, amikor csak akarjuk.

21:18
- A Grand Turismo 5: Prologue segítségével az autós sportok szerelmesei találhatják meg kedvencüket, mert a Playstation Network hálózatán keresztül, augusztus 1-től nézhetik a különböző futamokat, megoszthatják egymással az élményeiket. A Grand Turismo TV minden autós játékot kedvelő Playstation 3 tulajnak kötelező lesz.

21:10
- A Playstation Network kerül terítékre, amelyet a felhasználók igényei szerint szeretnének egyre jobbra és jobbra készíteni mind a PS, mind a PS3 felhasználók számára. Fontosnak tartják, hogy a játékosok tudjanak kommunikálni egymással, lehessen videót nézni, letölteni, valamint a letölthető játékok is nagyon fontosak a cég számára. Ezenután láthatunk egy videót a Ratchet & Clank folytatásából, amely a Quest for Booty nevet viseli.

21:04
- A Sony nem feletkezik meg a Playstation 2 tulajokról sem, ezért igyekeznek, hogy a legtöbb fejlesztő még a mai napig is készítsen játékot az előző generációs masinára, mert még mindig képesek megfelelő minőségű játékokat alkotni, amelyek szórakoztatják a felhasználókat. Az év végén egy új PS2 kiszerelés lesz kapható, hogy ezzel is növeljék a felhasználók számát.

20:56
- Egy Little Big Planet bemutató következik, amely előtt elmondják, hogy mennyire fontos a felhasználók által készített tartalmak, s ezt próbálja előtérbe helyezni a játék. Készítettek egy pályát a Littl Big Planethez, amelyben bemutatják, milyen szórakozást is kínál a Playstation exkluzív játék.

20:49
- A Playstation 3 egyik legígéretesebb címét, a Resistance 2-t láthatjuk mozgás közben. Feltűnik a képekről már ismerős hatalmas szörny és a szemünk elé tárul a gyönyörű grafika.A főhős egy híd tetejéről próbálja meg elintézni a lényt, így beláthatjuk a város egy részét.

20:42
- A Sony egyik embere (nevét nem láttam elmondja, hogy a 2008-as esztendő a Sony éve. Elmondása szerint olyan játékokat láthatunk manapság a Sony termékei között, amilyet sehol máshol. Egy teljesen újfajta szórakozástnyújtanak a felhasználóknak. Arról mesél az úriember, hogy mennyi évvel a Playstation 2 megjelenése után készültek el rá a meghatározó, kiváló minőségű játékok, valamint a Playstation 3 képességeiről mesél, mint a Blu-ray és a Cell processzor.

20:28 - 2 perc múlva kezdetét veszi a konferenci, amelyeken megannyi Playstation bejeletésről rántják le a leplet. A pletyka szerint megtudunk néhány dolgot a Playstation Home-ról, valamint a Playstation 3-at érintő változásokról is.
1.
1.
jeti93
Emberek ha a Sony nem tartja meg a FF Versus XIII-at lőttek a Sonynak!!! Ugyanis akkor már az anime exkluzívokon kívül nem sok marad, viszont már elég sok legendát engedtek ki a markuk közül, túúúl sokat!!!! A Sonynak rég nem a PS2-vel kéne foglalkoznia mert túl nagy hátrányba fog kerülni a box360 ellen, és ez nem jó. Meg kéne tartani az exkluzívokat, mert a végén csak box360 exkluzívok lesznek. Bukni fog a PS3 ha így fojtatják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...