Legendary - megjelenés és gyűjtői kiadás

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A Spark által fejlesztett játék, amelyben vérfarkasokkal kell szembeszállnunk, hogy megmentsük az emberiséget, szeptember 9-én jelenik meg.
A Spark által fejlesztett játék, amelyben vérfarkasokkal kell szembeszállnunk, hogy megmentsük az emberiséget, szeptember 9-én jelenik meg.

Ugrás a galériához

A főhős hatalmas veszélybe kerül, vérfarkasokkal és más szörnyű lényekkel kell megküzdenie, hogy megmentse az emberiséget. A Legendary című játékot a Turning Point: Fall of Liberty-ért felelős Spark fejleszti, s végre megtudtuk, hogy még idén, pontosabban szeptember 9-én jelenik meg PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. A megjelenési dátum mellett megtudtuk azt is, hogy mit fog tartalmazni a gyűjtői kiadás. Aki a drágább változatot választja, az gazdagabb lesz egy concept artokat tartalmazó könyvvel, egy videókat és trailereket tartalmazó DVD-vel, valamint egy képregénnyel, amely a megjelenés napjától külön is megvásárolható lesz.
10.
10.
K.G.
11: Képek alapján nem, de videók alapján szörnyű.
9.
9.
Glek
10# Elég annyit tudni, hogy Turning Point fejlesztői készítik. :) Amúgy képről annyira nem tűnik gagyinak. Mondjuk azok a pálcika rendőrök... jajj :D
8.
8.
laca009
ki a fejlesztöje mert akkor nevestül meg fejlesztöstül be nevezem a rossz pc játékok 3. évadjába xD
7.
7.
Kocsis92
sztem nem rossz. nemtom mi bajod az autóval:D láttunk már csúnyábbat is
6.
6.
d15a5t3r
Kicsit olyan, mint a Vivisector...
5.
5.
Dr Kratos
Ú,Ez nagyon übergagyi !!!!
4.
4.
laca009
ki éget a retinám látátok a 2. képen az autot ? xD
3.
3.
ferrari123
Végülis ez a szörnyes fps nem is olyan rossz ötlet,aztán hogy, hogy valósítják meg?passz , de ha jól lehet hogy megveszem hacsak nem lesz rövid mint mindig minden fps.
2.
2.
Shadowsomi
1.
1.
LiMiT
háááááát...izé :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...