HWSW: Fekete képernyő, ha másolt a Windows

  • Írta: Daks
  • 2008. augusztus 27.
  • Hardver
A Microsoft a héten megkezdi a Windows eredetiségét ellenőrző Genuine Advantage Notifications szoftver terjesztését - írja a HWSW.
A Microsoft a héten megkezdi a Windows eredetiségét ellenőrző Genuine Advantage Notifications szoftver terjesztését - írja a HWSW.


Az új verzió még "ravaszabb", a korábbinál több aktiváció trükköt ismer fel, illetve az érvénytelen termékkulcsokat tartalmazó adatbázisát is frissítették, de ennél sokkal szembetűnőbb változások is történtek. A legfontosabb talán, hogy a szoftver által megjelenített, illegális másolatra figyelmeztető ablak megváltozott, és nem eredeti Windowson a hátteret is tiszta feketére állítja át a program, ha az operációs rendszer nem eredeti. Ezt a felhasználók módosíthatják ugyan, de a WGA Notifications egy óra elteltével ismét feketére állítja vissza - egészen addig, amíg a Windowst egy eredeti kulccsal nem aktiválják.

Érdekel, hogy mit csinál még az új Genuine szoftver?
Irány Nagytestvérünk, a HWSW!
38.
rDAVE
én xp-t használtam eddig de felmérgelt és most 2000 van fent :-Da serial eredeti a 2000-hez

eredeti win matrica van a gépem hátulján :-P
37.
DKPaul
nem értem mi értelme van ennek a dolognak:Dugyanúgy megoldják a dolgot az eredeti kulcsal:D....persze ha van x) sztem felesleges egy ilyen prog a Windows-ba
36.
suti_88
ez a kis ellenörző alkalmazás belekerült az SP3-ba? vagy azt is nyugodtan lehet ahsználni?
35.
elite_hun
Nekem soha nem is volt bekapcsolva az au és még buborék sem volt
34.
LonGleY
A buborékot is simán ki kehet kapcsolni. Egy egyszerű kis eszközt tudok ajáűnlani, ami le tudja tiltogatni ezeket a feleslegeket (és még sok mást) is: xp-AntiSpy 3.96-8 (ingyenes, magyar nyelvű)http://xp-antispy.org/index.php?option=com_remository&func=sellang&iso=hu
33.
aBen
38: Ottvan a Vezérlőpultba (klasszikus nézet) a "Windows Update". Na ott majd vhol kell keresni olyat h "...kikapcsolása (nem ajánlott)".

(bocsi, csak vistám van...)

De viszont a Micro update kikapcsnál is be tudja a gépedbe juttatni a wga-t...ezért kell az eredeti szoftver ;)
32.
mukki
Csak az a baly hogy vannak olyan suttyók akik azzal szorakoznak hogy mas gépét szét barmolják,ezért megfontolandó az eredeti windows.
31.
elite_hun
Tudom hogy leírták de nekem ott nincs
30.
elite_hun
Nem tudna valaki segíteni mert nem találom az auto update-et
29.
elite_hun
34:Ez az azzal kivan kapcsolva az au nem történhet semmi
28.
Optimus Prime
#30: LOL XD#32: az update egyszerűen kilőhető.

Asztal->Tulajdonságok->Automatikus frissítések->Az automatikus frissítések kikapcsolása. (nem ajánlott)

Persze így minden indításnál megjelenik a buborék, hogy veszélynek vagy kitéve, mert nincs bekapcsolva az auto update, de ne dőlj be neki. :)
27.
elite_hun
Ja és ha kikapcsoljuk az auto update-et akkor elvileg nem csináhatnak semmit. de a kérdés az hogy hol kell kikapcsolni
26.
daeni
Talán többen meg vennék, ha nem lenne ilyen drága... Most csak azért, mert fekete lesz a háttér nem dobok ki tízezreket.
25.
elite_hun
És hol lehet kikapcsolni az auto update-ot??
24.
Gaben19910117
hát ez azért vicces:) "A Microsoft ígérete szerint az új WGA Notifications alapértelmezésként csak Windows XP Professional Editionre töltődik le, mivel ez az az operációs rendszer, amelyet a legtöbben illegálisan használnak." Alapból lefogja szedni?? még jó hogy nem xp-m van

23.
LonGleY
Eredetiben már csak azért sem venném meg, mivel nem vagyok kíváncsi a kényes nyavajgásaira és az aktiválgatásra. Még hogy Tour meg help.... Bruhaha. Egy Corporate verziót ellenben jól ki lehet herélni a fölöslegektől, ami valljuk be, az install CD háromnegyedét kiteszik. Az ember azért vesz meg valamit, mert úgy jobb, mint törve és mert támogatni akarod őket. Na, ez a hozzáállás a MS-nál értelmét veszti...
22.
f1_tomi
Hát egyszerűen kikapcsolom az auto update-ot ... eddig is ki volt ! Amúgy MS bácsi ha lejjeb vinné az árakat többet keresne mert azért ha elérhető áron lenne megvenném én is eredetiben a windowsot!!!
19.
xboxparadise
De komoly ez a háttér XD.

De nekem nem kell félnem mert eredeti windows-om van.
18.
--=mgta=--
Jó az a fekete háttér úgy is mindig arra állítom be, legalább nem az széklet szürke lesz alapból.... :-)
16.
Bazoo
Asszem megyek megvenni, mielőtt még fekete lesz a hátterem... :D
16.
metafenomÉN
15# Jaja egyet értek a Pistával egyébként is sokat vesztettek
15.
elite_hun
Akkor egyáltalán nem kéne ezt csinálni
14.
Obi1
Nem hiába ilyen laza ez a büntetés, mivel nem akarják hogy áttérjenek a felhasználók linux-ra. Tudják hogy senki se veszi meg boltban az xp-t, de inkább használják az ő programjukat illegálisan, mintsem hogy a vetélytárs előnye megnőjön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...