Magyarok a legjobb 16 közt a WCG világdöntőn

  • Írta: Daks
  • 2008. november 8.
  • Hír
Link másolása
Sikert és meglepetést egyaránt eredményezett a magyar küldöttségnek a kölni World Cyber Games 2008 világdöntő első napja. Fiaink bejutottak a legjobb 16-ba!
Sikert és meglepetést egyaránt eredményezett a magyar küldöttségnek a kölni World Cyber Games 2008 világdöntő első napja. Fiaink bejutottak a legjobb 16-ba!

Real Time Strategy kategóriában a Warcraft III versenyzője DNA (Agárdi Péter) nem jutott tovább csoportjából, viszont a Starcraft játékos Ace (Váczi Valentin) 3 győzelemmel és 1 vereséggel a háta mögött, csoportja első helyezettjeként menetelt a legjobb 16 közé! Pénteken a Command & Conquerben Gorky (Zentai György), illetve WotB.Gabu (Tóta Gábor) a FIFA 08-ban szintén bekapcsolódott a versenyekbe. Közülük Gorky az első két meccsét megnyerte és már vár rá a harmadik megmérettetés. Gabu szintén kijuthat a csoportjából, hiszen eddig 1 győzelemmel és 2 döntetlennel szerepel a tabellán. PumpMan (Molnár Martin) játékát a Guitar Hero 3-ban élőben lehetett figyelemmel követni a német eAxis_Bigben_Lex ellen, egy elhibázott pengetés azonban eldöntött mindent, PumpMannek sajnos nem sikerült a győzelem.
14.
14.
Quent1n
Hmm gondolom a stratégiai gammákat csak népszerűségük vagy marketingjük miatt választják, ugyanis ahogy látom a legjobbak nem szerepel a WCG-n sajnos. Amióta van Supreme Commander meg Company of Heroes azóta kb tudom mi is az igazi stratégia. Egy Command&Conquer meg Warcraft bár kiváló gammák de ezekhez képest gyerekjátékok. Legalábbis szerintem. A Starcraftnak viszont ugyérzem helye van egy WCGn bár én nem szeretem, de kiváló játék ezt elismerem.
13.
13.
Glek
Kasy... :D Kocka-forma!! Majdnem visszadobta az egómat... MAJDNEM! De aztán játszottam "hétköznapi" emberek ellen is, akkor már valahogy más képet mutatott a statisztika. :D Naná, hogy aláz mindenkit mikor egész nap ott ül és 3 energiaitallal a társoságában kockul? xD
12.
12.
felegyi
kasy én veled vagyok ;)!
11.
11.
tombar
eurosport2 szoktak adni vbéket. na amit ott csében művelenek az már művészet...
10.
10.
bsebi14
Grat fiúk, így tovább!



Ez nem szupergamerség, hanem sok gyakorlás jutalma

Sztem bárki ott lehetne sok gyakorlással, és egy kis szerencsével

Pl. ha egy évig csak Starcraftozol pl., semmi más, akkor minden trükköt kitanulsz, felgyorsulsz, és nem mellesleg a kezedre fog állni minden gomb, ami kell...
9.
9.
kasy
PS2 FIFA 07, KoF 2006, DBZ Budokai 3, ezekben bármikor bárkit elverek, a világ bármely részéről.

NextGen DBZ Burst Limit, CoD4, FIFA 09, ezeknél pedig igencsak szorítgatnék egy pár herét.



Mutassátok meg Magyarok!!!
7.
7.
HATRED
tiszta szopás hogy 1 hiba és máris csomó pontot vesztetté a szorzók miatt de a többinek hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6.
6.
wargapityu
gran turismo-ba nincs ilyen? :) stratégi nem nekem való XD
5.
5.
peterpal7
8: Szzerintem aki többet fizet az lesz benne.



GOGOGOGOGO Hungary
4.
4.
Gula
ööö nemtom hogy megy ez a verseny dolog, de van arra valami esély, hogy a stratégia kategóriába supreme commandert játszanak?...vagy mindig csak starcraft command and conquer es warcraft?....vagy hogy megy ez?
3.
3.
NereusLaceee
2.
2.
rol88
1 elhibázott pengetés miatt nem jutott tovább???uristen
1.
1.
MT Raze
Tényleg? Ki mi hol mikor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...