Resident Evil 5 - ajándékok a vásárlóknak

  • Írta: Ghost
  • 2008. december 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A Capcom által fejlesztett Resident Evil 5 című horror játék mellé ajándékokat kapnak a vásárlók, mást a Playstation 3 és mást az Xbox 360 tulajok.
A Capcom által fejlesztett Resident Evil 5 című horror játék mellé ajándékokat kapnak a vásárlók, mást a Playstation 3 és mást az Xbox 360 tulajok.


Úgy tűnik, a Capcom szeret a vásárlók kedvében járni, s mindent meg is tesz, hogy a játékokat ne kalózkodják az emberek, hanem tisztességesen megvegyék az üzletben. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a játék mellé ajándékot kapnak a Playstation 3 és Xbox 360 tulajok egyaránt. A Sony konzoljára megvásároló játékosokat egy "Hogyan készült" videóval örvendeztetik meg a fejlesztők, és ez a Blu-ray lemezen kap majd helyet a játék mellett. Ez lesz a világ első videót és játékot is külön tartalmazó Blu-ray lemeze. Az Xbox 360-nal rendelkező játékosoknak sincs okuk a szomorkodásra, ők ugyanis egy fém dobozt és egy zenei CD-t kapnak ajándékba.
17.
17.
Gael
Biztos van eleg rajongoja az akcio sorozatta avanzsalodott Resiknek is,en viszont a negyedik resztol nem tartom ezt a jatekot elfogadhatonak.Most meg,hogy gyakorlatilag Gears of War klon lesz az uj resz,adhatnak melle ket topmodellt is ingyen,akkor sem kellene.
15.
15.
rolmanus
Kedves tőlük, bár én ezek nélkül is megvettem volna :D
14.
14.
huszti
7: Fémből van.



5: VAlószínűleg. Az tényleg szép gesztus :D
13.
13.
Doc.
ja bocs :P nem olvastam el rendesen mit irtál a 12esben...
12.
12.
Dcrysis02
LOL épp azt mondom hogy nincsenek olyan eget rengető követelményű konzolos portok.A DirectX 10-el rendelkezők kivételek mert konzolon nincsen DX10.Haveromnak a Devil May Cry 4 1280X1024-ben maximum beállitásokkal futott az akkor még 2600XT-vel felszerelt gépén.
10.
10.
Doc.
Melyik játéknak vannak olyan eget rengető követelményei hogy PS3on vagy Xboxon ne fusson el?Vagyis,a Crysist azért nem csinálták meg next gen konzolokra mert nem birták volna el?
10.
10.
girgosz
De azért még mindig alábecsülöd a gépet
9.
9.
girgosz
12: bocs nem figyeltem... :S (pirulós smile)
8.
8.
Dcrysis02
Nem,de mint hangsúlyoztam ANNYIRA erős sincsen hogy olyan eget rengető követelmények legyenek.Esetleg ha kap grafikai extrákat mint a GTAIV akkor már eltudom képzelni a magas követelményeket.
7.
7.
Doc.
8:miért szerinted egy PS3 olyan gyenge lenne?:D

Ez fölösleges szerintem ,legalábbis ezek nem fogják emelni az eladási szintet ha ez volt a cél, ettöl eltéröen szép gesztus ez a kis ajándék a játék mellé ;)
6.
6.
girgosz
8: pff



2: Lehet, hogy valakit érdekel például a nálad kúltúráltabb embereket, és ahogy Ca$h mondta, szép gesztu ez tőlük
5.
5.
Dcrysis02
5:Ha egy PS3-on elmegy akkor nem lehet ANNYIRA erős :))
4.
4.
vergil
Ez igen szép gesztus :D:P
3.
3.
Dcrysis02
Kiváncsi vagyok hogy a(lehetséges) Pc-s verzió mit kap majd.Ha kap egyáltalán valamit. :)
2.
2.
Ca$h
milyen szép gesztus ez tőlük... BRAVO! várjuk szeretettel, de nagyon! =)
1.
1.
Slik
Én is sokkal jobban őrülök ;D Kinek kell, hogy hogyan készitették... ? nekem biztos nem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...