Rajzfilm készül a Dante's Inferno alapján

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 30.
  • Bejelentés
Link másolása
Rajzfilm készül a Dante's Inferno alapján, jelentette be az Electronic Arts, miután tavaly a Dead Space történét feldolgozó Downfall is kiválóan megállta a helyét.
Rajzfilm készül a Dante's Inferno alapján, jelentette be az Electronic Arts, miután tavaly a Dead Space történét feldolgozó Downfall is kiválóan megállta a helyét.



Természetesen a kiadó ezúttal sem bízta a véletlenre, a következő EA-s színekben induló rajzfilmet is a Film Roman fogja elkészíteni. Már a Dead Space: Downfall is kiváló referencia lehetne a rajongók számára, ám mintegy ráadásként igazi sztárgárda bábáskodik majd a Dante's Inferno rajzfilmen: a rendezői székbe így Victor Cook (The Spectacular Spider-Man, Hellboy Animated: Blood & Iron) ülhet, míg a forgatókönyvért Brandon Auman (Iron Man: Armored Adventures) felelős. A készítők ígéretei szerint a rajzfilm más szemszögből közelíti meg az eredeti művet, mint a játék, így a karaktereket is jobban megismerhetjük majd belőle.
5.
5.
Takuma Sato
Hát szerintem nem anime lessz, me' nem a japok csinálják, és csak is azok tudnak faxa meséket csinálni, de bizti hogy meg fogom nézni.

De jol értelmeztem? Van Dead Space-böl is mese? Vagy csak készülöben van?
3.
3.
tyler001
God Of War 3 Filingem van ettől a játéktől és kicsit a Devil May Cry is visszalátogat attól a videótól...de nemtudom miért...lehet hogy csak nekem :D a lényeg h rajzfilm lesz és jó lesz rosszat ilyenből nemlehet :D
1.
1.
felegyi
Remek, lazán lesz akkora hipe mint anno a Dead Space és a Downfall...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...