Insomniac - Vége a 60 FPS-en futó játékok korának

  • Írta: Ghost
  • 2009. október 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Insomniac eddig mindig igyekezett, hogy játékaikban meglegyen a stabil 60 FPS, ám ennek mostantól vége, az új Ratchet and Clank az utolsó ilyen játékuk.
Az Insomniac eddig mindig igyekezett, hogy játékaikban meglegyen a stabil 60 FPS, ám ennek mostantól vége, az új Ratchet and Clank az utolsó ilyen játékuk.

Ugrás a galériához


A konzolokra fejlesztés egyik velejárója, hogy nehéz döntéseket kell hozni a stabil FPS és a látvány között. Az Insomniac munkatársa, Mike Acton elmondta, hogy kutatásokat végeztek, amelyek megerősítették őket döntésükben: nem fognak a 60 FPS-re törekedni a jövőben. Elmondása szerint a tesztekben és a játékosoknak is sokkal fontosabb a látvány, mint a képkockák száma, ezért ha dönteniük kell, akkor a látvány mellett teszik le a voksukat. Reméljük, hogy jó döntést hoztak, és a jövőben is csak minőségi játékokat kapunk majd a csapattól.
44.
44.
Mathia$
#44: én is ezt akartam kifejezni de mind1.

Te ugye nem az a Gyurka vagy?
43.
43.
gyurkahurka
#36 azzal a kijelentéseddel nem értek egyet hogy "Aki meg warezol az azért teszi mert jobb dolgokra is tudja költeni a pénzét minthogy játékot vegyen belőle."

van aki nincs ugy eleresztve pénzel mit egyesek és kezd warezolni vagy esetleg torrentezni. ez még nem jutott senki eszébe??

nem azt mondom vannak szarággo emberek akik a fogukhoz verik a garast de van aki csak egyszerüen nem engedhetik meg maguknak.

Nah Pacsi

41.
41.
Tharathiel
köszi a felvilágosítást=) lehet kicsit jobban utána kéne néznem a konzoloknak, és venni egyet:D csakhát nem vagyok nagy gamer, nemtudom mennyire tudnám kihasználni...=/ de hát majd meglátom=)
40.
40.
HomoLudens
#39: Kicsit wawrez szagú az amit írsz ;) ugyanis a PC hez is meg kell ám venni a játékokat ugyan úgy mint a PS3 hoz :)

Egyébként a konzol azért megérősebb anyagilag mert megveszed és 10 évig jönnek rá csőstől a programok, mivel hardverr ugyan az egyre jobb játékok ugyan arra gépre.

A PC viszont olyan rohadás gyorsan fejlődik hogy szinte mindeig erőből hajtják a programokat és nincs kihasználva az a rendszer amit othon összepakoltál így legalább 3-4évente cseélgetheted szemben a konzol 10-11évével
39.
39.
Mortician
#39: Ha a nulláról indulsz akkor a PC-hez is kell monitor. Ha volt korábban használhatod azt, ami van. Ez a konzolra is fennáll. Nem kötelező HD TV-t venni használhatod azt, ami van.
38.
38.
Tharathiel
#36: igazad, egyedül azt nem értem, hogy ha pl én akarnék venni egy ps3-at, akkor nekem ugye belekerülne maga a konzol, plusz a HD tv, h értelme is legyen, plusz még hozzá ugye a játékok, így szerintem bőven többe kerülne mint egy viszonylag erős pc, nem? bocs ha hülyeséget írok, nem nagyon vagyok benne a témában
37.
37.
Bins
#37: de mi köze van egy ds-nek az x360-hoz az egyik kézikonzol míg a másik nem innentől felesleges is a kettőt összehasonítani bármiben...
36.
36.
zola2000
#32: utánagugliztam, és mindenhol azt találtam hogy az xbox1et 4 évig gyártották 30millio, az x360 most lesz 4 éves 36 millió db, az más kérdés hogy magyarországon régebben csak a pc játék létezett, és most az xbox360 sok régebbi pc címet vitt el, azért magyarországon sokkal sikeresebb. (mellesleg a legsikeresebb konzol a nintendo ds, 110 millióval háromszor sikeresebb mint a box360, magyarországon meg szinte "nincs senkinek")
35.
35.
Mathia$
24: ez így van sajnos :'( sirassuk meg szegény ps2-t!...xd



Sztem meg mindenki hülye aki azon veszekszik hogy ez a jobb az a jobb, emiatt jobban megéri, ez az erősebb, ebből többet adnak el, erre lehet warezolni stb... Nekem boxom van, és azért vettem mert tetszett és nagyon király, de emellett szeretnék beruházni karácsonykor előtt még egy ps3ra, mert 2000-2008ig csak ps2-n nyomultam, kisebb koromban meg játszottam sokszor ps1-n is.



Akinek szar vagy nem éri meg a box= hülye.

Akinek szar vagy nem éri meg a ps3=hülye.

Akinek megéri a pc és nem játszik konzolon= van pénze xd

Aki meg warezol az azért teszi mert jobb dolgokra is tudja költeni a pénzét minthogy játékot vegyen belőle.





ON:Aki meg 30 folyamatos fps-en akadást vesz észre azt a Skynet tervezte :D

Ennyi.
34.
34.
batyo85
Egyébként meg az uncharted2 ha jól tudom 60 fps-re van belőve és ott van látvány is rendesen.
33.
33.
batyo85
Ha megvan a 30-40 fps akkor az már jó. Ha pl 60 helyett 40-el megy szerintem nem nagyon vesszük észre. 25 fps fölött már nincs szaggatás vagy akadás.
32.
32.
bencsizy
Én is csak játszani akarok...



Ez a mondat viszont félreérthetö: ha lenne warez play3 egyböl tolnád, de még az sincs"
31.
31.
dzsiádzsó
#30: Zola oriási baromságokat írsz, googlézz utána, légyszíves, nem let sokkal nagyobb siker.. :D:D gratula.



31: Én tudom, hogy amit írtál azok létező adatok, de a tényen nem változtat, szánalmas már önmagában az is hogy ps2 adatokkal kell dobáloznotok, olvasd vissza amiket írtam ps3, nekem az a véleményem, és sajnos igaz, én boldog lennék ha a sony újból olyan jó lenne mint rég, nekem az a célom, és nem konzolháború, én játszani akarok, ennyi..
30.
30.
bencsizy
#29

Melyik részét értelmezted magyarázkodásnak?

Bármelyikre beütök egy linket, csak írj :)
29.
29.
zola2000
Az xbox360 sem lett sokkal nagyobb siker mint az xbox1 (az más dolog hogy magyarországon a pc gyengélkedése miatt elterjedt a box360), xbox1ből 2001től 2005ig elment 30 millió, xbox360ból 2005től 2009ig (szintén 4 év alatt) 36 millió, az más kérdés hogy a ps3 gyengélkedik, helyette a wii tört előre (3 év alatt 60millió).
28.
28.
dzsiádzsó
#24:



Akkor játszál ps2-n gratulálok, de viszonylag jól viseled a kritikát, én megértem a ps fan vagy, nem probléma, csak az ilyen felesleges magyarázkodásra nincs szükség, csak mélyíted dolgot, egyre rosszabb amit írsz.

27.
27.
megalonagyix
Azért az Xboxnak is meg vannak a címei: Halo, Gears of War, Crackdown, Forza Motorsport, Left 4 Dead, Shadow Complex és még sok minden. De hogy ki melyiket választja az szubjektív, mindegyiknek megvannak az előnyei, és hátrányai. (PC RULZ :P)
26.
26.
Aramisz93
#24: Origi xbox-ra azért nem jönnek a játékok, mert a Microsoft leállt a gyártásával, hiszen kiadták a 360-t ami óriási siker lett. A sonynak meg szüksége volt arra a pénzre, amit a ps2 eladásaiból generált, ezért még gyártják. És azért jönnek rá játékok. De nem hinném, hogy ez ma már annyit jelent, mivel rosszabbnál rosszabb csúnyábbnál csúnyább játékok érkeznek rá.
25.
25.
bencsizy
#25

fantasy game nem az én müfajom :)
24.
24.
bencsizy
Getaway-t csak parkolópályára tették, az EyePet miatt :)

GT5 fejlesztése azért tart ilyen hosszú ideig, mert a nulláról kellett indulniuk a programozást illetöen!

PS2-n se warezoltam és ezen se tenném!

PS2-t még most is viszik, xbox 1 meg eltünt!

PS2-re most is jönnek játékok, xbox 1-re semmi



az M$ 1 év elönnyel indult, még szép, h több az eladás!

A 2 ára viszont már majdnem egyenlö és 3 éven belül fordulni fog a kocka! :)

OFF vége!
23.
23.
dzsiádzsó
#20:



Így van tom mik a címek, és azt is tudom mikor jelentek meg, nézd meg 2007-ben mivel, és mennyivel előbb tudtam játszani boxon!!!



A Gran Turismora nem várok 8 évet! A többi címeket amik érdekeltek, vagy lemondták (getaway pl) vagy azt se tudják mikor jelenik meg. Mostanra hozott valamit paly3 hátrányából, de könyörgöm hány éve van piacon??



Álszenteskedj máshol, ha lenne warez play3 egyböl tolnád, de még az sincs, online részt nem is elemzem, meg a többit, mert oldalakon keresztül írhatnék!!!



És nem csak én vagyok vele így: nézd meg a sok 3led ellenére az eladási mutatókat, főleg a korábbi xbox 1-t 100 millioval meghaladó play2 eladásainak tükrében.... csak ennyit bukott a sony a vevők szemébe! egy szánalom..
22.
22.
bencsizy
21.
21.
huszti
20: sztem 19 is tudja h mik rá az exclusive címek, csak lesz@rja mer nem érdekli.
20.
20.
bencsizy
#19

Jobban jártál, éjjel-nappal warezolhatsz...

exklúzív címek: Uncharted 1-2, Resistance 1-2, Motorstorm 1-2, Killzone 2, Little Big Planet, Infamous, Afrika, MGS 4

amik még jönnek: EyePet, MAG, Heavy Rain, Gran Turismo 5, God Of War III, Agent, Eight Days, L.A Noire

:)

OFF vége
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...