Borderlands - General Knoxx a harmadik DLC címe

  • Írta: Ghost
  • 2010. január 29.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2K Games és a Gearbox ma hivatalosan is bejelentette a harmadik DLC csomagot, amely a The Secret Army of General Knoxx nevet viseli majd.
A 2K Games és a Gearbox ma hivatalosan is bejelentette a harmadik DLC csomagot, amely a The Secret Army of General Knoxx nevet viseli majd.

Ugrás a galériához


A hivatalos fórumon Jason Reiss már elszólta magát korábban, ám a hivatalos bejelentésig máig kellett várni. A nemes egyszerűséggel csak General Knoxx-nak becézett csomagban növelik majd a szintkorlátot, valamint megannyi új fegyver és járgány vár ránk, és természetesen új küldetések is. A kiadó az árat egyelőre nem árulta el, ahogy a megjelenés időpontját is homály fedi.
4.
4.
Lorenzo9
arra leszek kiváncsi,hogy a szintkorláttal mi lesz azoknál,akik lelkesen továbbra is gyűjtögetik 50 felett,vajon akkor automatikusan odaugrik a szint?egyébként nyugodtan fel lehetne 255-re tenni,az editorok is annyit engednek,bár értelme semmi,de akkor tuti nem lenne több probléma vele...és remélhetőleg még sok,és "kalandosabb" DLC lesz,sajna a Moxxi elég gáz,ideig-óráig jó poén,de ha azt vesszük,hogy mégcsak vége sincs,csak kap +2 skillt az ember,tök felesleges volt köré sztorit irni.nomeg 3 aréna összvissz,ennyire futotta...csinálhatnának valami "időugrásos" DLC-t is,ami érinthetné az egészet,pl.ugrás 200 évvel előre a jövőbe/múltba másik Vault kinyiláshoz,és akkor át lehetne variálni az alap helyszineket is,stb...sok van ebben a világban,remélem lesz második rész is,túl egyedi az egész,hogy az ember más játékban is hasonló dolgokat találjon...nomeg végre a fránya multit is kijavithatnák végre...ki van játszva minden,hiába hostolnék,új karit ezért nem inditok,a hostok 70%-a nincs forwardolva...
3.
3.
Batri
nagyon durca az a boss^^
1.
1.
Mathia$
Sokhelyen azt mondják hogy +50 lesz a szintkorlát!!! Dejó lenne egy GoTY edition!!! nagyon szeretem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...