Starcraft 2: Wings of Liberty TV-reklám

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 11.
  • Videó
Link másolása
Hölgyeim és Uraim, most megtudhatjuk, hogy milyen TV-reklámot rittyentett össze a szentséges Blizzard a mérföldkőnek szánt Starcraft 2 első fejezetéhez.
Hölgyeim és Uraim, most megtudhatjuk, hogy milyen TV-reklámot rittyentett össze a szentséges Blizzard a mérföldkőnek szánt Starcraft 2 első fejezetéhez. A render-munkások ismét kikezdhetetlen gyöngyszemet alkottak, ahol többszöri újranézés után is derül fény újabb és újabb apró részletre. Látom a gyönyört az arcotokon, most már tényleg közel a megjelenés, még egy kevés türelmet erőltessetek magatokra. "A háború közeleg..."

21.
21.
daenath
Csak aztan nehogy pofara esen mindenki a nagy varakozasba, tul van hypolva mar az egesz, es 15 rugot en nem adok 1 gamaert
20.
20.
bledzer
huuuhhhhh ezt várom:D s nem ártana ha ujra belekezdenének egy jó velős SC shooterbe
19.
19.
Kocsis92
#16: azért a move kicsit komolyabb lesz, mint a Wii:)
18.
18.
Hondoro
BAZZ, már alig várom. Evek ota várok rá. Már elo is rendeltem. Es jon az új notebookom is hozzá :D

Jul 27 - asszem szabadságot veszek ki :D
16.
16.
Zaki1991
#15: Erősen kétlem. Egy rts-hez irányításához jóval több kell mint amit egy mozgásérzékelős kontroller nyújtani tud. Wii-re sem tolonganak a stratégiák ha jól tudom.
15.
15.
K.G.
Pedig a terjedő mozgásérzékelős irányítókkal, legyen az Natal vagy Move szerintem egyre több RTS teszi majd tiszteletét konzolokon.
14.
14.
wildláma
én örülök hogy nem jelenik meg konzolokon, marad a PC (esetleg Mac) exkluzivitás.
13.
13.
HomoLudens
#11: A ghost fejlesztésést félbehagyták (azaz csak felfügesztették határozatlan időre, állítólag MMO-t csinálnak belölle), de azt nem értem miért ne illene a sztoriba akárki? A vörös hajú gosht Sarah Kerrigan remélem ő egyértelmű hogy jön a sztoriba :) A szőke pedig a Ghost című SC regénynek is főszereplője, szerintem az egyik legjobb SC regény és szintén bele illik a sztoriba.
12.
12.
Teuton
#8: csak egyetérteni tudok azzal amit elmondtál :D

#11: lehet csalnak az emlékeim, de az SC Ghostban szőke volt a csaj :P
11.
11.
HerodPK
#5: Hát Konzolra remélem sohe:P a blizzard megmarad a pc sek privilégiumának:P láttam 1 aranyos arcot..1 kissé baliskerü vagy kevésbé népszeri gameböl:Star Craft Ghost.....a vöröshaju csajszi..kiv vagyok hogy jön be a storyba
10.
10.
Scoo
#8: a starcraftnak..., sőt a Blizzardnak mindig nagyon ütős cgi-s videói voltak. Már a Warcraft II-nél megemeltem a kalapom. Én nagyon örülök neki ha egy történetet nem belső motoros szar átvezetőkkel oldanak meg, hanem minőségi cgi-vel. Ettől nem hogy kevesebb lesz a játék, hanem jóval több. A tvben meg naná, hogy így kell reklámozni. A hardcore réget meg már egyébként is tudja milyen a tényleges játék.
9.
9.
Speper
Beta nagyon vad volt, imádtam :D
8.
8.
doomSbloom
az ilyen akciófilm-reklámra emlékeztető előzetesek inkább elveszik a kedvem a stratégiai játékoktól.
7.
7.
HomoLudens
Félelmetesen hangulatos a világ és mindhárom faj! A béta is nagyon élvezetes volt kevés bugal jó balance al. Ez a játék messze a konkurencia felett van az tuti.
6.
6.
InGen
Ááááááááááááá nem bírom már!
5.
5.
Scoo
Jaj, majd elfelejtettem! Végre mi konzolosok is feltehetünk hülye kérdéseket. Kezdem is.

"Mikor fog kijönni xboxra?" vagy "Rohadékok! Konzolra miért nem csinálják, meg?!", "Szemét pc-sek, mindig csak ők kapnak a jóból!"

:) Kéretik nem komolyan venni.

4.
4.
weektour
#1: muhahha...zsírlézer...ezen szakadok 10perc XD
3.
3.
Scoo
Egészestés Starcraft cgi-s mozit követelek!!! Sőt! Ha már követelek akkor Avatar szintű 3D-t is követlek hozzá!!!! Remélem lesz benne annyi cgi, mint anno a Halo Warsban volt. Akkor nagyon elégdett leszek.
2.
2.
Pukhi-zik
Na ez fasza. Amikor a hydra belassul huh..



1:

"zsírlézer"? :D
1.
1.
deviques
Őrület!!! Húú, mekkora zsírlézer anyag!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...