Visszavonulna a Final Fantasy atyja

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 15.
  • Gyászhír
Link másolása
Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.
Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.A kizárólag Nintendo Wii-re készülő The Last Story-t 120 százalékos erőbedobással csinálják, mondta, mindent bele akarnak tenni, mert úgy érzi, ez lesz az utosó játéka. Sakaguchi az 1987-ben NES-re megjelent Final Fantasy révén szerzett hírnevet: a címről ódákat lehetne zengeni, s ezért a mestert is csak jó szó érhetné, de talán mindent elmond az, hogy a Final Fantasy 85 milliós eladott példányszámmal büszkélkedhető sorozattá nőtte ki magát.

Érdekes módon a 2004-ben alapított Mistwalkerrel már csak ksebb sikereket ért el, a Blue Dragon és Lost Odyssey csak mérsékelt teljesítményt nyújtott a kasszáknál. A mester jelenleg a The Last Story-n munkálkodik, ez a játék az év végén jelenhet meg.

10.
10.
zola2000
#9: Ja, de a Blue Dragon pl nagyon jó lett, de a LO se lett volna rossz, de ott már meglátszott Toriyama hiánya, meglátjuk ez milyen lesz, ha tényleg belead mindent, akkor biztos jó lesz...
9.
9.
Sir-Vival
#8: Meg is látszik rajtuk.
8.
8.
Trishtan
4: A 10 után már nincs.
7.
7.
Urahara
#6: Nem hiszem, hogy fegyverrel kényszerít az ürge arra, hogy JRPGket tolj...
6.
6.
AHHAhhahaHhahaHaHhaha
az jó legalább nem kinozna a szar játékaival....
5.
5.
izomkukac
hát nincs vmi nagy bajsza amúgy :D
4.
4.
Szajolihoher
a mostani final fantasykhoz van még köze?:D
3.
3.
ZeaL
#2: Azt a bajuszt ha akarná se tudná már leborotválmi szerintem. :)
2.
2.
Urahara
De a bajuszát azért megtartja, ugye?
1.
1.
izomkukac
egyszer mindenki visszavonul :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...