Crisis Core: Final Fantasy VII

A Final Fantasy VII folytatását bemutató játék a Square Enix-től csak és kizárólag Sony Playstation Portable zsebkonzolokra. Kötelező darab, polcon a helye!
Típus: Fantasy, RPG

Visszavonulna a Final Fantasy atyja

Az év végén megjelenő The Last Story címe árulkodóbb, mint elsőre gondolnánk: Hironobu Sakaguchi valóban a visszavonulást fontolgatja, árulta el a csapata blogján.

Online stratégiát vált a Square Enix

Komoly változásokon esik át a Square Enix online játékokra vonatkozó stratégiája: a kiadó szerint a piac átalakult, ők pedig továbbra is az élen akarnak maradni.

Nyugati szerepjátékon dolgozik a Square Enix

Már régóta tudjuk, hogy a Square Enix valami brutális új szerepjátékon dolgozik, David Hoffman most azonban azt is elhintette, hogy nyugati fejlesztőktől jön a cucc.

Szerda délutáni galériafrissítés

Heti galériafrissítésünkben az új címek mellett régebbiek is helyett kaptak, melyek új tartalommal bővültek az utóbbi időben, a kiadók pedig küldtek nekünk néhány képet róluk is.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újabb kövér galériafrissítés következik, számos nagy címmel: köztük az új Silent Hill-lel, Metal Gear Soliddal, Hellboy-jal, Hulkkal és még sok más érdekességgel.

Crisis Core: Final Fantasy VII

„Egy férfi nem ejt könnyeket, csak a bajtársai után.” Ez a mottója, minden idők talán legjobban várt PSP játékának a Final Fantasy VII – Crisis Core-nak, mely a legsikeresebb Final Fantasy-nek az előzményeit dolgozza fel. A japánok már tavaly ősz óta élvezhetik ezt a játékot, aminek a megjelenését nem véletlenül időzítették az új PSP lite megjelenéséhez. Az eladások állítólag 300%-al meg is nőttek miatta. Eltelt fél év és végre itt van nekünk is, reméljük megérte a várakozást!

A heti játékmegjelenések

A héten jelenik meg többek között a Command & Conquer 3 kiegészítése, az új Codename Panzers, a Viking: Battle for Asgard és a várva-várt Dark Sector is.

Tavasszal érkezik Európába a Crisis Core

A Square Enix biztosított mindenkit afelől, hogy nem sokkal az amerikai megjelenés után Európába és Ausztráliába is megérkezik a PSP-exkluzív Crisis Core.

Klasszikus Square Enix címek érkeznek a PSN-re?

A Surfer Girl néven elhíresült, belső kapcsolatokkal rendelkező blogger azt állítja, hogy a Square Enix klasszikus címeket tervez forgalomba hozni a Sony online játékpiacán.