World of Warcraft akciók november végéig

  • Írta: InGen
  • 2010. november 25.
  • Hír
Link másolása
Még két hét és elindul a World of Warcraft eddigi legnagyszabásúbb kiegészítője, a Cataclysm. A fejlesztők ezerrel készülnek, lezárták a hónapok óta tartó bétatesztet, és most egy utolsó nagy akciót hirdettek. Ha el szeretnéd kezdeni a játékot, nincs ennél jobb ajánlat.

Valószínűleg sosem volt jobb idő elkezdeni a World of Warcraftot, mint manapság. A tegnap megjelent patch elhozta a december 6-án megjelenő kiegészítő számos újdonságát, így például a teljesen átalakított területeket, a rendbeszedett karakterfejlődést, a küldetéseket, korábban pedig már megkaptunk számos olyan felhasználói felületet és játékélményt érintő változást, melyek mind-mind a kezdőket segítik.


Azért, hogy a Blizzard bátorítsa azokat, akik még nem kóstoltak bele a Warcraft rabulejtően varázslatos világába, most akciót hirdettek. Ennek keretein belül november 30-ig közvetlenül a Battle.net-en keresztül 5 euróért lehet megvásárolni az alapjátékot, szintén 5 euróért az első kiegészítőt, a The Burning Crusade-et, s 10 euróért a második kiegészítőt, a Wrath of the Lich Kinget. Ami azt jelenti, hogy mindössze 20 euróért az eddigi teljes World of Warcraft csomagot be lehet zsebelni.

10.
10.
adriano28
nagyon faxa gém ez a wow, egyszerűen qrva jó, csak annyi bajom van benne hogy a skillek kevésbé látványosak, mer ha megnézzük pl.: silkroad online, vagy cabal online olyanok bennük a skillek hogy jó velük játszani
szval a látványos skill az + élmény
9.
9.
.LnB
A világ legkomplexebb játéka. Komolyan bámulatos. De egy élet kevés a teljes játék kiismeréséhez, én 76-os szinten abbahagytam, napi 24órát elötte kell tölteni, hogy igazán skilles legyél. Inkább Tf2, Cod. De komolyan nincs még egy ilyen összetett és tökéletes játék.
8.
8.
InGen
Koticknak nem nagyon van köze a Blizzardhoz.

A havidíj meg 6 éve ugyanannyi.
7.
7.
Gubi
Zadori75: Kotick előtt is ugyanennyi volt asszem a GC, bár én még csak 2009 tavasza óta eredetizek. Most 7690Ft egy két hónapos Gamecard, szerintem nem olyan borzasztó összeg.

Amúgy ha BattleChestet vesz az ember (classic+bc), akkor kapsz egy hónapot ingyen - legalábbis régen így volt amikor én vettem meg. Érdemes legalább egy trial accal fellépni mert nagyon durva lett az új világ :)
6.
6.
zadori75
huhh, nem elég a havi díj, de még a programért is lóvét kérnek... sokat esznek a sportkocsik, kell a lóvé a szegény kotic féléknek :)
5.
5.
Dark_Temptation
4.
4.
fojesz
3.
3.
krami
Nem kötekedésből de a Wrath of the Lich King nem a 2. kieg?:)
2.
2.
fkomment
20 euro a program, de aztán havi 10 euro hogy játszhass vele.. Nem??
(Ha 1 évig játszol akkor az 140 euro.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...