Kiszivárgott a Blizzard nagy megjelenési listája?

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 3.
  • Pletyka
Link másolása
Kötve hinnénk, mindenesetre az MMOGameSite érdekes táblázatot tett közzé az interneten: az ábrán a következő négy év összes Blizzard-megjelenése megtalálható, beleértve a már bejelentett és a még be nem jelentett, illetve a várt és a még nem várt projekteket is. Vessünk rá egy pillantást!

A listán először a Battle.net tűnik fel: láthatjuk, hogy a Blizzard újgenerációs online rendszere elstartolt az év elején, illetve hogy a jövő év második felében piacteret kapnak a letölthető pályák, majd 2012 elején egy - a Steamhez hasonló - külsős címeket is árusító online üzlet is megnyithatja a kapuit.

StarCraft II: nyáron megjelent a várva-várt játék, most már nincs más hátra, mint várni a folytatásokra. A lista szerint jönnek is, a Heart of the Swarm már a jövő év végén, míg a Legacy of the Void 2013 elején kerülhet boltokba. Szerepel a táblázatban egy Phoenix kódnevű projekt is, ez talán valamilyen gyűjtői kiadásra vonatkozhat.

Aztán jöhet a Diablo III. Ha minden igaz, már a jövő év végén megkaparinthatjuk a játékot, majd később érkezik még két kiegészítő: az egyik  2013 második negyedévében, a másik pedig 2014 végén. Hasonlóan forró a helyzet a World of Warcraft körül is: a Cataclysm ugyan csak a jövő héten kerül boltokba, a pletyka szerint a Blizzard még két további adalékot tervez, a negyedik csomag 2012 második negyedévében, az utolsó pedig 2013 végén jöhet. Állítólag a brazilok jövő ősszel kóstolhatnak bele a World of Warcraft világába, 2012 végén pedig érkezik az új WoW-kártyajáték és a filmadaptáció is.

A World of Warcraft 2013-ban tehát "befejeződik", ami nem véletlen: a lista szerint ekkor indul útnak a Blizzard sokat pletykált újgenerációs MMO-ja, amely ezek szerint a Titan nevet viseli.

Sűrű menetrendet ígér a Blizzard tehát, legalábbis a pletykák szerint - merthogy mindez nincs megerősítve hivatalosan, és a csapat nem is volt hajlandó véleményt fűzni a "kiszivárgott" listához. Mindenesetre manapság már az amerikai kormánytitkokat is könnyedén megszellőztetik, miért pont a Blizzard lenne kivétel?

16.
16.
jameson14
14.
14.
Mortician
#13: Nem tudom mire számíthatunk ezzel a névvel, de az általad említett "Kaland, játék, kockázat" könyveket imádom. Van egy csomó nekem is és bármikor szívesen előveszem őket. Játszani, olvasgatni egyaránt. Személyes kedvencem az "Országút Harcosa". :)
13.
13.
[Juraviel.Ihuan.Bedvin]
A Titanhoz, felvetés szintjén. Kíváncsi vagyok a véleményekre.

Nem tudom ki emlékszik még a gyerekkorából a lapozgatós könyvekre. "Ha balra mész lapozz a 58-ra, Ha jobbra, akkor a 171-re".

Nos Ian Livingstone és Steve Jackson világát Titannak hívják, és van rajta egy halom kontinens.

http://fightingfantasy.wikia.com/wiki/Titan_%28world%29

Szerintetek elképzelhető-e, hogy ez lesz az új MMO?
12.
12.
Game 0ver
Én egy warcraft 4-nek örülnék....
11.
11.
JoHnNiEE
nemtom, vhol ezt már láttam 3-4 napja :P
10.
10.
leviske
Ahhoz azért kell mersz, hogy a WoW-ot lezárják. Végül is azért csak egy 12 milliós felhasználói bázissal rendelkező MMO... Nem mellesleg felesleges kockázat, miután a fanoknak nem biztos, hogy bejön az új stílus, amit majd az új MMO képvisel, ha meg nem lesz semmiféle új stílus, akkor meg új felhasználókra nincs sok esély.

Mind1, engem annyira azért nem érint, csak kíváncsi vagyok, hogy hogy döntenek majd. A SC2 arra utal, hogy egy single player játék jelentős továbbfejlesztését se nagyon merik meglépni jelenleg, szóval ennek fényében még inkább meglepő lenne, ha a WoW kivezetését összeidőzítenék az új MMO megjelenésével.
7.
7.
InGen
#5: Az a mobiltelefonos alkalmazásokra utalt (pl. mobilról nézhető Armory, böngészhető aukciós ház), és mint ahogy a dátumból is látszik az már a múlt, hiszen már régóta működik.
6.
6.
g.man580
Hát én szerintem ez fake. Nem sok tehetség kell egy ilyet összedobni photoshoppal. + semmi blizzard logo semmi. Azon kívül nem hinném hogy a blizzard közzé tenne ilyen információkat mikor eddig egyik játékok megjelenési idejét sem tudtuk pontosan csak max a megjelenés előtt 2-3 hónappal, és nem hinném hogy ezen pont most akarnának változtatni.
5.
5.
deviques
WOW Mobile??? Gondolom iOS-re, nem?
4.
4.
subz
én D3-nál egy 2011 nyári megjelenésben reménykedtem :(
de karácsonyra is jöhet, csak jöjjön már :)))
3.
3.
sunstreaker
ajjj de messze van még a Diablo III :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...