Ilyen lesz a kooperatív mód a Darkspore-ban

  • Írta: fojesz
  • 2010. december 3.
  • Videó
Link másolása
Új trailert kaptunk a Maxis következő játékáról, a Darkspore-ról. A rajongóknak valószínűleg nem kell elmesélni, de azért leírjuk: egy sci-fi akció-szerepjáték lesz ez, amely csak annyiban hasonlít a Spore-ra, hogy lesz benne karakterkészítő, amiben jól testreszabhatjuk a leendő hősünket.

Okos ötlet volt a fejlesztők részéről, hogy kihasználták a kooperatív mód lehetőségét: az alábbi trailerből kiderül, hogyan valósították meg az ötletet. A játék ezen részében négy játékos vághat neki egyszerre a küzdelmeknek (akár online is), és játszhatja végig a történetet - érdemes lesz taktikázni, megválogatni, hogy kikkel szegődünk össze egy kis hejehuja erejéig, elvégre a képességeinket kombinálhatjuk is majd, ami nagyban könnyíthet a dolgunkon, ha mondjuk két akkora szörny jön szembe velünk, hogy legszívesebben becsuknánk a szemünket, hátha eltűnnek.

5.
5.
kekvillam
#4: jogosnak tartom és a váleményedet is adom
4.
4.
leviske
Ez ilyen régi nézetű RPG? Egyelőre ilyen témában a Maxist egyszerűen nem tudom komolyan venni, remélem meglepnek...
3.
3.
adriano28
jó jó de nem érezni a spore hangulatot :S
2.
2.
Ecneb
aranyos, hogy írják, hogy csapatként dolgozzatok össze, célzott támadások, csapatmunka...annyi van a vidiben hogy egy benga belerohan a tömegbe a többi meg védi magát...
1.
1.
Antihero
a címben elírtátok a darkspore nevet.
amúgy nem tudom mit gondoljak erről a játékról...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...