A Diablo III is apaszthatja a WoW rajongói táborát

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Frank Pearce, a Blizzard alelnöke elismeri, hogy a Diablo új része is keresztbe tehet a World of Warcraftnak, de a csapat úgy gondolja, még mindig jobb, ha ők kannibalizálják a saját rajongó táborukat, és nem mások. A World of Warcraft pályafutásának a Titan megjelenésével sem lesz vége.

Pearce a Gamasutrának adott interjújában ismerte el, hogy a jövőben megjelenő játékaik elkezdhetik apasztani a World of Warcraft rajongói táborát, és ez már a Diablo III-ra is igaz lehet majd, nem kell megvárni a cég következő generációs MMO-ját, a Titant. Pearce szerint az azért fordulhatna elő, mert a Diablo hasonló típusú játék, de azért ugyanolyannak nem mondaná őket, csak az "RPG-érzés" van meg mindkettőben.

A Blizzard ugyanakkor azt is nagyon fontosnak tartja, hogy ha már elkezd csökkenni a WoW rajongó tábora, akkor az a saját játékuk miatt következzen be. A csapat nem titkoltan további hosszú évekig foglalkozna még a Warcraft-univerzumban játszódó MMO-val, akár úgy is, hogy a Titan már megjelent - más dolog persze, hogy azt ők is belátják: egyszer ez a sikersztori is véget fog érni.

A Diablo III várhatóan jövőre kerül boltokba, míg a Titan esetében már tippelni is nehéz, elvégre erről a játékról alig tudunk valamit.

24.
24.
Inmediasress
Szerintem a WOW-ot már nem lehet MMOként számon tartani ez már kulturális jelenség vagy nem tudom minek lehet betudni. Mióta kidobták a piacra nem tudott semmi sem, még csak karcolást se ejteni rajta. Valószínűleg az egyik ok, hogy aki régen játszik annyi pénzt beleölt meg van 6 full extrás karija, hogy sztem nem akarja otthagyni.Másik meg talán a társaság miatt nem megy más játékra csak akkor ha megy az egész guild, ismerek olyanokat akik csak a társaság miatt járnak fel.
23.
23.
deviques
Én elhiszem, dolgozzanak a D3-on is, a Titánon is, meg húzzák még a WoW-ot is felőlem, de hadd jegyezzem már meg?
A StarCraft2 folytatásával mi lesz már??? Tavaly ilyenkor azért már tudtuk hogy ősszel jön az terrán rész, és akkor azt igérték, hogy idén ősszel zergelünk.
Mi lesz már???
21.
21.
IceColdKillah
#17: Nem mintha a Blizzard csődszélén állna! XDDDD
20.
20.
Teszek magasról ( hígan, melegen, folyékonyan :) a wow-ra és a titanra, viszont D.I.A.B.L.O III. -at akarok MOOOOOOST! >:^]
18.
18.
viC88
#17: úgy tudom nem tervezik fizetőssé tenni... forrás diablo3.hu :) jó arcok a blizzardos srácok nem k**nak ki velünk.. szerintem a titánnal (?) akarják pótolni majd, addig meg amíg kijön nem esnek el annyi pénztől, hogy aggódniuk kéne.. mindenki megveszi majd bnet miatt d3-at nem kell itt aggódni semmin ; )
17.
17.
miki1105
#15: sajnos igazad van, és ez egy nagy kérdés lesz hogyha sok pénztől elesnek akkor fizetősé teszik-e vagy adnak hozzá ki egy tonna DLC-t amiért fizetni kell
16.
16.
viC88
hihetetlen jó amúgy még most is a d2 battleneten, meg az automata patch amivel egy szintre emelték az összes karit kb... rengeteg jófej tag van fent akik adogatnak ingyen szupercuccokat, meg segítenek húzni, őrült jó partik tudnak lenni :) ...mély meghajlás a d3 előtt...
15.
15.
HerodPK
ja csa a diablo nem havidijjas igy sok pénz kicsusszan a zsebbol ha sokan diabloznak majd wow helyet
14.
14.
Apostol360
hát én wowba nem tom bele élni magam,de ennek a 2. részét annyit toltuk lanon h hihetetlen :D:D
12.
12.
Ecneb
11.
11.
Kyuubi
Szerintem a WoW nem egy olyan játék amit bárki csak úgy ott hagy. Nem kell félteni, 3-4-5 éve még simán van.
10.
10.
Neo1989
Nekem van WOW-os spanom és szerintem nem fogja ott hagyni a gamet egy ismeretlenért márt csak azért is mert rengeteg pénzt ölt bele és szerintem nem szeretné kidobni, plusz állandóan megveszi ezeket a kiegészítő csomagokat stb.
Bár én inkább a szokványos gameket részesítem előnyben mert azok nem havidíjasak, egyszer megveszed és akkor játszhatsz vele amikor akarsz meg aztán nem dobnak ki semmilyen szerverről ha nem lépsz be ha akarsz multizol ha nem nem és persze van vége .
De ez csak egy vélemény .
9.
9.
Mortis
Ez elég kicsinyes megjegyzés, mondjuk be kell vallani, hogy igaz. :D
7.
7.
Berencsit
én inkább a titánt várom, de ez se lessz rossz. ;)
6.
6.
Mateclus
ez hülyeség aki nem függő az tud játszani mind2-n...
5.
5.
Sun9us
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy : AKAROM, MOST !!!!!!!!!
4.
4.
Garfartix
Kit érdekel mi lesz a WoWval, csak jelenjen már meg a D3 :D
3.
3.
adikas
Nem, arra,hogy vajon itt se lehet e majd látni semmit az összevissza lövöldözésből.
2.
2.
vytros
#1: Nem stratégia lesz ha erre gondolsz.
1.
1.
adikas
Hát nem tudom,ha olyan lesz mint a Startcraft nem az én játékom lesz,de de inkább nem írok,írjon akinek tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...