Képregénygyárossal szövetkezik a Valve

  • Írta: fojesz
  • 2011. július 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a Valve eddig is készíttetett képregényt bizonyos sorozatairól - legutóbb éppen a Portal volt soron a második rész megjelenése kapcsán -, most komolyabb fokozatba kapcsol: egyenesen a Hellboy füzeteket is készítő Dark Horse-szal szerződött le egy 300 oldalas képregényre.

Az igazi fanatikusokat talán kényelmetlenül érintette, hogy a Valve képregényeit csak online lehetett elolvasni, nyomtatott füzetek eddig nem igazán készültek a kiadó-fejlesztő játékairól - egészen eddig: a minap a banda a Dark Horse Comicsszal szerződött le egy nem akármilyen könyv elkészítésére.

A Comic Book Resource értesülései szerint a készülőfélben lévő képregény címe Valve Presents: The Sacrifice and other Steam-Powered Stories lesz, az alkotók között pedig Michael Avon Oeming is szerepel - az úriembert egyébként még tavaly szerződtette le a Valve, hogy elkészítse a már említett webképregényeket.

A füzet, inkább könyv, elvégre nem kevesebb, mint 300 oldalon terpeszkednek majd rajta a jobbnál-jobb Portal, Left 4 Dead és Team Fortress történetek, a megjelenése pedig november 16-án várható - Amerikában 30 dollárt kell kicsengetni érte.

6.
6.
goblinfing
Szerettem a l4d képregényt
5.
5.
Darox
Nem tudom, a web képregények jók voltak de a megvalósítási stílus eléggé bizar volt, gondolok itt például a karakterekre.
4.
4.
M3rcy
Remélem nem a neten lévő képregényeket adják ki könyv formájában, hanem valami újat is.
3.
3.
Stranger666
#1: Mert amikor játszod nem jössz rá?
2.
2.
Garfartix
Hát a Portalból nem nagyon fogom, hogyan csinálhatnának képregényt, de a TF képregényre kiváncsi volnék :D
1.
1.
adriano28
half life könyv, teccene (legalább rájönnék mif@szról szól a game :D:D:D) de sztem csinálják végre megfele az ep3 at és jóság lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...