Késik a PC-s Driver: San Francisco

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 11.
  • Csúszás
Link másolása
A konzolos kollégáktól eltérően, a PC-s Driver-fanoknak nélkülözniük kell a legújabb verzió kézhez vételét néhány hétig. Nagy gond nincs, a cím még szeptemberben megjelenik. Akik viszont Mac-re szeretnék bezsákolni a San Franciscót, számunkra jó hír nincs, ahogyan pontos dátum sem.

A demóverzió - egyelőre csak Xbox 360-ra és PS3-ra - viszont már elérhető két napja, melyben a single playerbe kóstolhatunk bele rövid ideig, valamint megcsodálhatjuk azt is, hogy mi fán terem a Team Colour fícsőr. A PC-s játékosokat megint csak az ág húzza, nekik várniuk kell pár hetet a játék megjelenéséig, holott konzolokon minden csúszás nélkük szeptember elején a boltokban landol.

A jelenlegi tervek szerint szeptember 27-e a végső dátum számítógépeken, míg a Maces verzióról erősen hallgat az Ubisoft, talán már tudnak valamit, amit mi még nem, tény nem lenne előnyős rájuk nézve, ha hosszabban megvárakoztatnák az Apple-rajongókat.

Nem csalódtuk ezuttal sem a franciákban, előszeretettel jelentik be a késést számos programjuk esetében az utolsó pillanatban. Több csúszást már nem vesz be a gyomrunk.

Addig kóstoljunk bele egy kicsit a demóba:

12.
12.
hakydakillah
Amúgy a GK közölt le téves infót, vagy változott a story? Az egyik hírben ez áll:
„Míg más játékokban ki kell szállni az autóból, és át kell rohanni egy másikig, a Driver: San Francisco története (hősünk kómában van, és az emlékeit idézzük fel) lehetővé teszi, hogy sokkal frappánsabban megoldjuk az autócserét.”

A demóban meg az volt, hogy Tanner próbálja bebizonyítani, hogy amióta a halál közeli élménye volt, azóta képes bárkit irányítani… Utána meg átvesszük az uralmat más emberek felett. Ez csak nekem adott olyan gagyi feelinget?

3. Talán én más verziót játszottam, nálam különböztek a hangok :-) Egy ekkor területen játszódó játéktól nem is várok el brutál grafikát + a terület azért volt zárva, mert demó. De amúgy tényleg, másolták a parkolós jelenetet, erre rá itt óriási változások vannak – játszadozás az idővel, shift, nitro.

9. azt a versenyt nagyon bírtam, ahol shift segítségével 2 emberkét kellett behozni a célba :-)
11.
11.
Macifasz
A demo után azt mondom, nem is baj. Sajnos ez a rész se fog felnőni az első kettőhöz.:-(
10.
10.
Netsu
Úgy látom, ez a játék is hasonlóan megosztó lesz, mint a Halo. :) Valakinek vagy eszméletlenül bejön, vagy pedig eszméletlenül nagy baromságnak tartja és elunja rajta az életét. :) A Halonál én az utóbbit képviselem, majd a PC-s "demó" után meglátjuk, ennek mi lesz a sorsa. :D
8.
8.
giga321
Valahogy már egyre jobban kezdem lesz@rni . :D Lesz ennél sokkalta jobb Ubis játék ( AC:R).
7.
7.
vytros
Nem túl nagy veszteség mit ne mondjak :D:D
6.
6.
ATi0021
Azért elég mostoha módon kezelik a PC-s verziót. Nincs demó, késik és még a nyakukba akasztják a förtelmes UbiDRM-et. Olyan érzésem van, hogy elég komoly bukta lesz ez az új Driver. Főleg, hogy a konzolosok egy részét a demó nem győzte meg.
5.
5.
Qbász
Most próbáltam a PS3 demót és meg kell mondjam nekem eddig nem tetszett a játék de miután végig toltam a demót megváltozott a véleményem. Az irányítás nagyon jó, a kocsik szépek, a belsőnézet teljes mértékben használható az autók hangjai is bejönnek (GT5-nél ezerszer jobbak). Egyedül ez a sárgás képi világ nem jön be. Talán PC-n lehet majd kezdeni vele valamit mert itt az options-ban nincs mit beállítani csak a vibrációt, feliratokat.
4.
4.
kharami
Én ezt ki sem adnám! Budgetnek talán elmenne!
3.
3.
dzsiádzsó
Borzasztóan rossz a játék, a grafika köszönőviszonyban sincs az első traileren látottakkal.
Minőségre a 2007s Crackdownt idézi, bár fura mert mintha lenne valami komolyabb fizika alatta, de nem az igazi!
Egyik demo küldetésben zöld az ég, nemsokat jártam SF-kóba, de az ég tuti nem zöld, ahogy a beton textúrája is ritka ronda. Irdatlan kevés polygonból áll fel a környezet, aminek jótékony hatása a 30 fps, ami persze az első ütközésnél 15-re esik vissza. Hangok rémesek, minden kocsinak ugyanaz a fék hangja (ámbár legyen csak ne ilyen gagyi) függetlenül Fiat 500-as vagy 12 kerekű kamion. Motorhangokról ne is beszéljünk.
Úgy kb a gagyi casual termékeket idézi, ami még el is menne egy lezárt pályán bohóckodásnak, de könyörgöm ez a Driver !!! És még volt pofájuk a multról beszélni, meg hogy sokat tolták a régit? A bejelentő trailer a régi parkolós Driver küldit másolta, ugyan miért, ennek raklap szarnak semmi köze hozzá.
2.
2.
aron1996
én már játszanék vele.
1.
1.
shooter1234
Nem gond, lényeg hogy az optimalizáció legyen rendben! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...