BlizzCon 2011: Fellép a Foo Fighters

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Éppen csak tegnap számoltunk be arról, hogy milyen bejelentések várhatóak az idei BlizzCon alkalmával, máris érkezett egy e-mail kedvenc blizzardos PR-esünktől, Christian Beertől, amiben a bejelentésekre ugyan nem tér ki, arra viszont igen, hogy melyik együttes fogja zárni a kétnapos showt.

A Blizzard mindig is egy nagyszabású koncerttel szereti zárni a BlizzCont, s idén sem lesz ez másképp: Sör Krisztián, a Blizzard európai PR-felelőse tudatta a jónéppel, hogy ezúttal a Gamekapocs berkeiben is nagyra tartott Foo Fighters zárja majd a kétnapos bulit.


S akkor egy füst alatt a Blizzard egy másik forrásból azt is megerősítette, hogy idén semmiképpen sem mutatják be a Titan kódnéven fejlesztett, újgenerációs MMO-játékot. Hiába írtunk tegnap arról, hogy néhány piaci elemző szerint a cég ezzel kívánja majd lereagálni a Star Wars: The Old Republic idei megjelenését, valószínűleg erre nem lesz szükség, legalábbis ha a Blizzard bejelenti a következő World of Warcraft kiegészítőt vagy a Diablo III végleges megjelenési dátumát.

5.
5.
szinkron
#4: Téged nem érdekel, azt látom. Engem meg igen. Jobban szeretem az eredeti dolgokat. So what?
4.
4.
Skyer
#3: Umad bro?
És, kit érdekel, ha onnan van.
Lehetne a lemonparty.org-ról is.
3.
3.
szinkron
Egy másik forrásból? Folyamatosan az IGN.com ról nyúljátok a híreket, illene megemlíteni őket.
2.
2.
g.man580
#1: Szintúgy. Sajnos még nem kaptam béta kulcsot de azért még reménykedem :)
1.
1.
peter.biro
Kíváncsi leszek a Diablo 3ra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...